Milli Emlak o ilde 2+1 daire satacak! 800 bin liralık dairede alım fırsatını kaçırmayın

Milli Emlak üzerinden çeşitli ilanlar yayımlanıyor. Balıkesir için yayımlanan daire satışı ilanı fiyatı ile dikkati çekerken detaylar da kamuoyuna duyuruldu.
Milli Emlak o ilde 2+1 daire satacak! 800 bin liralık dairede alım fırsatını kaçırmayın

Milli Emlak o ilde 2+1 daire satacak! 800 bin liralık dairede alım fırsatını kaçırmayın - Milli Emlak'ın internet sitesi üzerinden ülke genelinde çeşitli taşanmazlar için ilan yayımlanmaya devam ediyor. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde konut satışı yapacağını açıklayan Milli Emlak, yükselen konut fiyatları nedeni ile ucuz satışlara yönelen vatandaşa yeni bir kapı açtı. Milli Emlak tarafından dikkati çeken daire ilanında detaylar da belirlendi.

MİLLİ EMLAK'TAN DAİRE SATIŞI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hizmete sunduğu Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yapılan tarla, arsa, konut gibi taşınmazların satışına dair çeşitli fiyatlarla ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Milli Emlak tarafından Balıkesir'de daire satışı yapılacağı bildirilirken yayımlanan ilan ile Bandırma ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde açık artırma usulü ile satılacağı duyuruldu. Balıkesir'de yayımlanan daire satış ilanı hakkında söz konusu dairenin satışı için yapılacak olan açık artırmanın tarihi ise 25 Mayıs 2023 olarak açıklandı.

BALIKESİR'DE DAİRE SATILACAK

Konut fiyatlarının arttığı bölgeler arasında yer alan Balıkesir'de vatandaşların beklediği konut satışları devam ederken Balıkesir'de daire sahibi olmak isteyen vatandaşa yönelik olarak Bandırma ilçesinde yer alan bir daire ilana çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak sitesinde yayımlanan ilan ile Bandırma ilçesi Çınarlı Mahallesi'ndenyer alan 70 metrekare olan dairenin satılacağı bildirildi. Yayımlanan ilan kapsamında Balıkesir'in Bandırma ilçesi Çınarlı Mahallesi içerisinde yer alan 70 metrekarelik dairenin satış fiyatı ise 800 bin lira olarak ilan edildi. Milli Emlak resmi internet sitesinde yer alan bilgiler ise şu şekilde sıralandı;

  • Birinci Satış Günü: 20.04.2023 10:26
  • Muhammen Bedeli: 800.000 TL
  • Oda Sayısı: 2+1
  • Isıtma: Doğalgaz
  • Metrekare: 70

Öte yandan Milli Emlak'ta yayımlanan ilanda ''Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/4330 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.'' ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler