Uşak’ta kanlı gece

Olur İş değil. Bu gece saat 23.00 sıralarında sokağa çıkma yasağı varken çıkan silahlı kavgaya yaklaşık 30 kişinin karıştığı ve kavga sırasında 1 ağır 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Uşak’ta kanlı gece

İlk gelen bilgilere göre; olaya karışan araçlardan birinde uyuşturucu haplar ele geçirilirken kavgayı ayırmak isteyen bir polisin de ayağı kırıldı.

Edinilen bilgilere göre otogar civarında Kemalöz Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi içerisinde bulunan 11. Site Sokak’ta meydana geldi. Aralarında bir kız meselesi yüzünden husumet bulunan bir grup araçlarla gelerek karşı gruptan kişilerin bulunduğu bir eve baskın yaptı.

Evde bulunanlar da buna karşın telefonla arkadaşlarından yardım istedi. Yardımın da gelmesi ile sokak ana baba gününe döndü. Silahlar patladı ve bıçaklar çekildi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; 2 grup arasında başlayan bıçaklı ve sopalı kavgada, 1 ağır 3 kişi yaralandı. Görgü tanıkları av tüfeği ile havaya 4 el ateş edildiğini de söyledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden tarafları ayırmaya çalışırken bir polisin de ayağının kırıldığı iddia edildi.

İlk edinilen bilgilere göre; olayda yaralananların tamamı Özel Öztan Hastanesine kaldırıldı. Ancak yakınları hastane önünde yine kavgaya tutuşunca, diğer taraftaki yaralıların Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Tarafların olay yerine geldiği araçlardan 64 KF Plakalı araçta yeşil reçete ile satışına izin verilen 70 adet lirica uyuşturucu hap çıktığı iddia edildi. Ayrıca araçlarda pompalı tüfek fişeği ve çok sayıda sopa ele geçirildiği de edinilen bilgiler arasında yer aldı.

www.usakgundem.com İnternet Haber Siteniz, yeni bilgilerlere ulaştıkça buradan paylaşmaya devam edecek.

(HİDAYET KIRAN/SALİH KILINÇ)

İlgili Haberler