Uşak’ta gece aksiyonları bitmiyor

Dün gece otogar civarında meydana gelen silahlı çatışmanın ardından bu gecede merkez Dörtyol’da yaşanan intihar girişimi yine heyecanlı anlara sahne oldu.
Uşak’ta gece aksiyonları bitmiyor

www.usakgundem.com İnternet haber Siteniz bu gecede Merkez Dörtyol’da bulunan “Şehit Asteğmen Mehmet Bozkuş Köprüsü” üzerinde yaşanan bir intihar girişimine tanık oldu.

Saat 21.15 sıralarında köprü üzerine çıkarak, korkulukların dış tarafına geçen kimliği belirlenemeyen bir genç ailevi sorunları olduğunu ve bu yüzden intihar etmek istediğini haykırdı.

Şehit Asteğmen Mehmet Bozkuş Köprüsü bir anda ambulans, polis ve itfaiye araçları ile doldu. İtfaiye ekipleri, genç adamın atlama ihtimaline karşı tedbirler alırken, güvenli tedbirleri alan polis de genci ikna etmek için dakikalarca dil döktü.

Ailesi ile sorunları olduğunu belirten genç, polislerin gayretleri ile ikna oldu ve atlamaktan vazgeçerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 

2 GECEDİR UŞAK’TA NELER OLUYOR?

Dün gecede aynı saatlerde sokağa çıkma yasağına rağmen yaklaşık 30 kişinin karıştığı silahlı bir çatışmam çıkmış, 1 ağır 3 kişi yaralanmış, edinilen bilgilere göre bir polisin de bacağı kırılmıştı.

Olay yerinde çok sayıda uyuşturucu hap, bıçaklar, sopalar ve bir adet de av tüfaği ele geçirildi.

Uşak merkezde 2 gecedir yaşanan heyecanlı olaylar, “Sokağa çıkma yasağına rağmen bu olaylar nasıl yaşanıyor?” sorunu getirdi.

https://www.usakgundem.com/asayis/usakta-kanli-gece-2-h7864.html

İlgili Haberler