WhatsApp sevindiren yeni özelliğinin detaylarını paylaştı! Mesajları güncelleme özelliği ekleniyor

WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. Artık yanlış gönderilen mesajlar üzerinde düzenleme yapılabilecek. İşte detaylar.
WhatsApp sevindiren yeni özelliğinin detaylarını paylaştı! Mesajları güncelleme özelliği ekleniyor

WhatsApp yeni güncellemesi ile ilgili detayları paylaştı. Herkesi büyük bir dertten kurtaracak olan bu özellik ile artık gönderilmiş olan mesajda yanlış yazılan bir kelime fark edildiği anda bu kelimeyi düzenleme hakkına sahip olacağız. Aslında herkesin neden bu özellik yok dediği o özellik artık geliyor. İşte detaylar.

WhatsApp mesajlaşma uygulaması dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri. Milyonlarca kullancısı olan bu mesajlaşma uygulaması kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimini sağlamak için güncelleme ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Her geçen gün yeni güncellemelerini sunmaya devam eden WhatsApp bu kez de mesaj düzenleme özelliğini tanıttı. Peki bu özelliğin detayları nelerdir? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

WHATSAPP MESAJ GÜNCELLEME ÖZELLİĞİ

Bu özellik ile mesajları düzenlemek için 15 dakikaya kadar zaman sunulacak. Bu zaman diliminde mesajı istediğiniz kadar değiştirebileceksiniz. Yanlış yazılmış olan kelimeleri tekrar bir mesaj yazmak yerine önceki mesaj üzerinden düzenlemek herkesin sevineceği bir haber olacak gibi. Fakat mesajın tamamını değiştirmek yerine yalnızca yanlış yazılan bir kaç kelime üzerine değişiklik yapılabileceği açıklandı. Söz konusu özelliğin ilerleyen zamanlarda kullanıma sunulacağı açıklandı. 

15 DAKİKA SÜRE İÇİNDE SINIRSIZ DÜZENLEME

Açıklanan habere göre WhatsApp'ta yanlış gönderilen bir mesaj üzerinde metni tamamen değiştirmeden yalnızca yanlış yazılan kelimelerin sınırsız düzeltilebileceği ifade edildi. Fakat 15 dakika sonra düzenleme etkinleştirilemeyecek. İşte bu tarz güncel teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın.

İlgili Haberler