Google'dan kullanıcılara yeni özellik müjdesi! Telefon yanınızda değilken bile yapabileceksiniz

Google'dan yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Yapılan sosyal medya paylaşımı ile açıklanan yeni özellik ile artık telefon yanınızda olmasa da hesaplara giriş yapabileceksiniz.
Google'dan kullanıcılara yeni özellik müjdesi! Telefon yanınızda değilken bile yapabileceksiniz

Google arama motoru kullanıcılarına yeni yeni  özellikler sunmaya devam ediyor. Kullanıcılara bazı kolaylıklar sağlayan Google'dan yeni bir  özellik müjdesi daha geldi. Buna göre Bulut senkronizasyon özelliği ile telefon olmasa bile hesaplara giriş yapabilmek artık mümkün olacak. İşte söz konusu özellik hakkında detayları bilgiler haberimizde yer alıyor olacak. 

Google en çok kullanılan arama motoru olarak kendisini yenilemeye sürekli olarak devam ediyor. Google yeni hizmetlerini tek tek duyururken yeni bir özellik daha sundu. Buna göre Google Authenticator yazılımına yeni gelen bir özellik olan Bulut senkronizasyon özelliği ile telefon yanında olmasa bile hesaplarına giriş yapabilme imkanı sunulacak. 

GOOGLE YENİ ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

Google Türkiye sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir özellik daha müjdeledi. Söz konusu paylaşımda "Google Authenticator'a yeni gelen bulut senkronizasyon özelliği sayesinde telefonun yanında olmasa da hesaplarına giriş yapabilirsin." İfadeleri kullanıldı. Yapılan açıklama ile bulut özelliği sayesinde yeni deneyimler de sunulmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde ise Google Bulut özelliğini tanıtmıştı. Şimdi ise Google arama motoru sosyal medya hesabı üzerinden Google Authenticator'a yeni gelen bulut senkronizasyon özelliği ile artık telefonun yanında olmasa daha hesaplara giriş yapılabileceğini açıkladı. 

Bu tarz teknoloji ve güncelleme haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi yakından takip etmeyi unutmayın. Sizler için ekipçe en güncel haberleri anında sizlere sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler