WhatsApp'tan heyecanlandıran özellik! Yeni bir araç çubuğu eklenecek

WhatsApp yeni özelliklerini her geçen gün duyurmaya devam ediyor. İşte WhatsApp tarafından sunulan şu anda test aşamasında olan yeni özelliğin detayları.
WhatsApp'tan heyecanlandıran özellik! Yeni bir araç çubuğu eklenecek

WhatsApp dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olarak bilinmektedir. Son zamanlarda uygulama sürekli güncellemeler yaparak kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimleri yaşatmaya edvam ediyor. En son yapılan güncellemelerde Android sürümünde görünümünü değiştirmişti. iOS'da ise buna benzer bir tasarım yapılacağı açıklanmıştır. Yapılan açıklamalara göre iki sürümde de görseldeki tasarımlarda bazı değişiklikler yapılmaya devam edilecek. Bu gibi değişikliklerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

YENİ BİR ARAÇ ÇUBUĞU GELİYOR

WhatsApp'ta görsel tasarımın dışında teknik olarak da bazı değişiklikler yapılmaya devam ediliyor. En son yapılan güncellemeye göre Androir sürümünde test aşamasında olan yeni bir özellik ortaya çıktı. WhatsApp sohbet listenizin en üstünde bulunacak olan ve katılmış olduğunuz tüm toplulukları içerecek yeni bir araç çubuğu getirmeye hazırlanıyor. 

Söz konusu yeni özellik ile bir topluluğu ait olan tüm grupların ana topluluk sekmesi seçilerek sohbet listesinde filtrenecek. Böylece kullanıcılara grupların listesini daha kolay ve toplu halde görme olanağı sağlanacak. Bununla birlikte topluluğu bağlı belirli bir gruptan mesaj aldığınız zaman ise topluluk simgesinin üzernide mavi bir rozet görünecek. Böylece alınan mesajlar üzerinde daha hızlı bir kontrole sahip olacaksınız. Bu özellik şu anda test aşamasında ve ilerleyen zamanlarda tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak. 

Söz konusu özellik topluluklar için kullanıma sunulacaktır. En kısa sürede tüm kullanıcılar tarafından kullanıma açılacaktır. Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler