WhatsApp'tan sevilen o özellikler için yeni güncelleme geldi! İşte detaylar

WhatsApp yeni güncellemesini duyurdu. Buna göre artık anket özelliğinde birden fazla seçenek işaretlenebilecek.
WhatsApp'tan sevilen o özellikler için yeni güncelleme geldi! İşte detaylar

WhatsApp sevilen o özellikler için yeni güncellemeler geldi. WhatsApp anketler ve medyalar için güncelleme yapılacak ve artık anketlerde birden fala yanıtı seçmek mümkün hale gelecek. Peki söz konusu güncellemenin detayları nelerdir?

WhatsApp çok kısa bir süre önce sunmuş olduğu özelliklerni geliştirmeye karar  verdi. WhatsApp milyonlarca kullanıcıya sahip bir mesajlaşma uygulaması. Dünyanın her yerinde kullancısı bulunmakta. Bu sebepledir ki kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimi sunmak için kolları sıvayan WhatsApp yeni güncellemeler için çalışmalara devam ediyor. Daha çok yeni duyurulan güncellemeleri ile ilgili yeni bir yenilik yapılacağı açıklandı. Buna göre anket özelliğindne artık birden fazla seçeneği seçme fırsatı verilecektir. Birden çok yanıta izin ver isimli bir destek ile anketlerde yeni özellik tüm kullancılar tarafından kullanılabilecek. Bu yenilik ile kullancıların ikilem yaşamamaları hedeflenmiştir. 

WHATSAPP ANKET ÖZELLİĞİ İÇİN YENİ YENİLİĞİNİ DUYURDU

WhatsApp bir kaç ay öncesinden sunmuş olduğu anket özelliği ile ilgili yeni detayları paylaştı. Yapılan güncellemeler ile artık anket özelliği kullanılırken vatandaşların ikilem yaşamamaları için birden çok yanıta izin ver adlı bir desteği sahıp olacağı açıklandnı. Artık WhatsApp anketlerde birden fazla işaretleme yapılabilecek. 

WhatsApp uygulamasını geliştirmek için yapılan bu çalışmalar ile ilgili detaylı bilgiler almak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri takip ediyor ve sizlere hemen sunmaya gayret ediyoruz. WhatsApp ile ilgili yeni güncellemelerden haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler