Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar buraya! CarrefourSA'dan Xiaomi Poco C40'da büyük indirim

CarrefourSA'dan Xiaomi Poco C40 telefon modelinde büyük indirim. İnternet üzerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerli olmak üzere yüzde 30 indirim yapılacak. Sakın kaçırmayın.
Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar buraya! CarrefourSA'dan Xiaomi Poco C40'da büyük indirim

Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar buraya! CarrefourSA'dan Xiaomi Poco C40'da büyük indirim: Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı etkilenen enflasyon birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapılmasına sebep oldu. Birçok temel ihtiyacın yanında teknoloji ürünlerine de zam yapılmaya devam ediliyor. Hal böyle olunca teknolojik alet veya cep telefonu almak isteyen vatandaşlar karşılaştıkları fiyatları karşısında şok geçiriyor. Daha uygun fiyatlı cep telefonu almak için araştırmalara başlayan vatandaşlar indirimli fiyatları kaçırmak istemiyor. 

CarrefourSA temel ihtiyaç ürünlerinin yanında teknoloji ürünlerinde indirim yaptığını online alışveriş sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre Xiaomi Poco C40 model cep telefonunda yüzde 30 indirim yaptı. Uygun fiyatlı cep telefonu almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Peki Xiaomi Poco C40'ın fiyatı ne kadar? Ne kadar indirim yapıldı? İşte CarrefourSA'nın online satış sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimin detayları..

CARREFOURSA'DA XİAOMİ POCO C40 MODEL CEP TELEFONUNDA YÜZDE 30 İNDİRİM VAR 

CarrefourSA internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimde Xiamomi Poco C40 4/64 Gb Siyah telefon modelinde yüzde 30 indirim haberini vatandaşlar için açıkladı. Buna göre Xiamomi Poco C40 4/64 Gb Siyah telefon modelinin indirimsiz fiyatı 5 bin 999 TL iken yüzde 30 indirim uygulandığında fiyatı ise 4 bin 1999 TL olarak satışa sunulmuştur. Uygun cep telefonu almak isteyen vatandaşlar için kaçırlmayacak fırsat. Bu indirim CarrefourSA online siparişlerinde geçerli olup 4 bin 199 TL'den satışa çıkarılmıştır. Sizde bu tarz indirim haberlerinden anında haberdar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitesini takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler