CarrefourSA'da büyük indirim günleri başladı! İşte un peynir ve Ayçiçek yağı indirimli fiyatları

CarrefourSA temel gıda ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı sunuyor. Peki peynir, Ayçiçek yağı ve un indirimli fiyatları ne kadar?
CarrefourSA'da büyük indirim günleri başladı! İşte un peynir ve Ayçiçek yağı indirimli fiyatları

CarrefourSA'da büyük indirim günleri başladı! İşte un peynir ve Ayçiçek yağı indirimli fiyatları: Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı enflasyon oranı kötü etkilendi. Birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Vatandaşın alım gücü iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaçlar için marketlerin sunmuş oldukları indirim haberlerini yakından takip etmeye başladı. Bizde Uşak Gündem olarak market indirimlerini takip ediyor ve sizlere anında haberdar ediyoruz. Peki CarrefourSA'da un, peynir, Ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar oldu?

Hayat pahalılığından şikayetçi olan vatandaşlar temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli alabilmek için marketlerin yayınlamış oldukları haftalık ve aylık indirim kataloglarını yakından takip ediyor. İndirimli ürünleri kaçırmak istemeyen vatandaşlar indirim günlerinde marketlerin önünde kuyruk oluşturuyor. CarrefourSA da internet sitesi üzerinden online alışverişlerde bazı ürünlerinde indirim yaptığını duyurdu. CarrefourSA'da un, çay, Ayçiçek yağı ve tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar? İşte indirimli fiyatlar..

CARREFOURSA İNDİRİMLİ ÜRÜNLER VE FİYATLARI 

Peynir az tuzlu az yağılı süzme peynir 500 g CarrefourSA Kart ile yüzde 30 indirimli fiyiatı 39,95 TL'ye düştü. 

İçim Kaşar peyniri 600 g fiyatı ise yine CarrefourSA Kart'a özel 104,95 TL'ye düştü.

Sinangil Un 2 kg fiyatı ise 28,43 TL'ye düştü. Normal fiyatı 37,90 TL iken yüzde 25 oranında indirim uygulandı. CarrefourSA Kart'a özel indirimler uygulanmaktadır. 

Söke Un 2 kg fiyatı 34,90 TL'den satışta. 

Yudum Ayçiçek yağı 5 litre fiyatı 199,90 TL'den 179,90 TL'ye düştü. CarrefourSA Kart'a özel yüzde 10 indirim sağlandı. 

Sırma 4 litre Ayçiçek yağı fiyatı ise yüzde 12 indirim ile 139,95 TL'ye düştü. 

Yudum Ayçiçek yağı 2 litre fiaytı 98,50 TL'den satışa sunuldu. 

CarrefourSA online alışveriş sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu indirimli fiyatlar ile temel gıda ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim yaptığını duyurdu. Sizlerde bu indirimlerden yararlanmak için CarrefourSA marketin online sitesi üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz. 

İlgili Haberler