Android telefon kullananlara güzel haber! Yeni özellik sayesinde tek tuşla yapılabilecek

Android telefon kullananlara güzel haber geldi. Geçiş Anahtarı özelliği artık Android'lerde de kullanılabilecek.
Android telefon kullananlara güzel haber! Yeni özellik sayesinde tek tuşla yapılabilecek

Android telefon kullananlara güzel haber! Yeni özellik sayesinde tek tuşla yapılabilecek: Android model akıllı telefon kullananlara müjdeli haber geldi. Yeni özellik ile artık tek tuşla yapılabilecek. iOS’taki popüler özellik olan Geçiş Anahtarları'nın geldiği açıklandı. Peki Geçiş Anahtarı ne işe yarıyor?

Geçiş Anahtarı herhangi bir platforma tek tuşla giriş yapabilmeyi sağlamaktadır. Artık bu özellik Android telefonlara da geliyor. Dashlane sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda video paylaştı. Bu videoda Android cihaz ve Geçiş Anahtarı ile Mail girişi yapıldığını gösterdi. Android kullanıcılarına müjdeli haber bu şekilde verilmiş oldu. Peki bu özellik ne zaman gelecek?

NE ZAMAN KULLANILMAYA BAŞLANACAK?

Android telefon kullanıcılarının uzun zamandır beklediği Geçiş Anahtarları özelliği bu yıl bitmeden kullanılabilecek. 2023 yılı bitmeden kullanılacak olan bu özellik ile akıllı telefonların birçoğu bu özellikten yararlanabilecek. Güvenlik açısından tam koruma sağlamasa da telefon kullanıcılarının bu habere sevineceği aşikar. 

Geçiş Anahtarları ile telefonlarda tek tuş ile büyük kolaylık sağlamaktadır. Buna göre tek tuş ile giriş yapmayı sağlamaktadır. Fakat bunu güvenlik açısından düşündüğümüzde bu ne kadar güvenli?
Akıllı telefonlara da bu özelliğini sunulacağı haberi kullanıcıları sevindirse de güvenlik açısından tam bir koruma sağlanmamaktadır. Buna karşın bu özelliğin 2023 yılı bitmeden Android telefonlarda kullanılmaya başlanacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı. 

İlgili Haberler