Migros et ve tavuk ürünlerinde yüzde 20'ye varan indirim yaptı! Kaçırmayın

Migros Sanal Market üzerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerli olmak üzere et ve tavuk ürünlerinde yüzde 20'ye varan indirim yapıldı.
Migros et ve tavuk ürünlerinde yüzde 20'ye varan indirim yaptı! Kaçırmayın

Migros et ve tavuk ürünlerinde yüzde 20'ye varan indirim yaptı! Kaçırmayın: Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan zamlar vatandaşın belini büktü. Hal böyle olunca vatandaşlar indirim haberlerini kovalamaya başladı. Uşak Gündem haber sitesi olarak marketlerin sunmuş oldukları indirim fırsatlarını yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. 

Migros Sanal Market üzerinden sunmuş olduğu fırsatlar ile et ve tavuk ürünlerinde yüzde 20'ye varan indirim fırsatı sunuldu. Yapılan indirimler Migros Sanal Market üzerinden yapılacak olan alışverişlerde gerçerli olacaktır. Peki hangi üründe ne kadar indirim var? İşte indirimli et ve tavuk ürünleri ..

MİGROS ET VE TAVUK ÜRÜNLERİNDE YÜZDE 20'YE VARAN İNDİRİM 

Beypiliç ızgara kanat kg fiyatı 81,90 TL iken sepette yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. 

Banvit piliç kanat kg fiyatı ise 83,50 iken yine sepette yüzde 20 indirim uygulanmaktadır. 

Uzman Kasap dana burger 480 g fiyatı 131,90 TL iken sepette yüzde 5 indirim uygulanmaktadır. 

Dana but sotelik kg fiyatı 217,7 iken sepette yüzde 10 indirim uygulanmaktadır. 

Sizlerde Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yaparak bu ürünleri sepete ekleyebilir ve indirimli fiyatlarından satın alabilirsiniz. Söz konusu indirimler yalnızca sanal market üzerinden yapılacak olan alışverişlerde gerçerli olacaktır. 

65,

İlgili Haberler