Android'in o özelliği İPhone'a geliyor!

Android telefonlarda ücretsiz olarak kullanılabilen Magic Eraser fotoğraf düzenleyicisi İPhone'lara da geliyor.
Android'in o özelliği İPhone'a  geliyor!

Android'in o özelliği İPhone'a  geliyor: Google'ın Android telefonlarda bulunan popüler özelliklerinden biri olan Magic Eraser özelliği İPhone'lara geleceği iddiası ortaya atıldı. Buna göre Google fotoğraf düzenleme uygulaması olan Magic Eraser'ı İPhone kullanıcılarına da sunacak. Android telefonların popüler uygulamalarından olan Magic Eraser'ın İPhone'lara geleceği iddası öne sürüldü. Söz konusu fotograf düzenleyicisi fotoğrafta kaldırılmak istenen nesne veya insanların kaldırılmasına yarıyor. Magic Eraser özelliği Google One aboneliğiyle olarak sunulacaktır. 

1,99 DOLAR KARŞILIĞINDA ABONELİK OLUŞTURULACAK

Lagic Eraser uygulaması Google Fotoğraflar aracılığıyla İPhone kullanıcılarının da yararlanması sağlanacak. Bu uygulama resimdeki istenmeyen nesnelerin çok küçük dokunuşlar ile kaldırmayı sağlayacak. Google Pixel telefolarda bu uygulama ücretsiz olarak sunulurken İPhone kullanıcılarına ise bu uygulama Google One aboneliği aracılığıyla kullandırılacak. Bu aboneliğin ücreti ise 1,99 dolar aylık olarak verilecek.

Söz konusu uygulama ile aşağıda görülen fotoğraftaki gibi küçük dokunuşlarla fotoğrafta istenmeyen nesneleri ve insanları kolay bir şeklide çıkarmak mümkün. 

Söz konusu uygulamanın İPhone telefonlarda ne zaman kullanılmaya başlanacağı ise henüz net değil. Google One aboneliği oluşturan tüm İPhone'larda aylık 1,99 dolar karşılığında kullanıma sunulacak. İPhone kullanıcılarını sevinderecek bu yeniliğin en kısa sürede kullanıma açılması bekleniyor. 

İlgili Haberler