CarrefourSA'da tuvalet kağıdı 120 TL birden indi! Kaçırmayın

CarrefourSA yeni indirimini online satış sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre 40'lıl tuvalet kağıdı ürününde yüzde 40 indirim ile 120 TL birden fiyat düşüşü sağlandı.
CarrefourSA'da tuvalet kağıdı 120 TL birden indi! Kaçırmayın

CarrefourSA'da tuvalet kağıdı 120 TL birden indi! Kaçırmayın: Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı enflasyon oranı kötü etkilendi. Birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşın alım gücü iyiden iyide düştü. Yapılan zamlar karşısında çaresiz kalan vatandaşlar ise marketlerin sunmuş oldukları indirim haberlerini yakından takip ediyor. CarrefourSA internet alışveriş sitesi üzerinden duyurmuş olduğu indirimi ile tuvalet kağıdı ürününde tam tamına 120 TL birden düştü. Yüzde 40 indirim yapıldığı marketin online satış sitesi üzerinden duyuruldu. Peki CarrefourSA'da tuvalet kağıdı fiyatı ne kadar oldu?

Dünyada ve Türkiye'de yaşanan birçok olay ekonomiyi kötü etkiliyor. Hal böyle olunca vatandaşlar ceplerinden harcadıkları paraları azaltabilmek için marketlerin sunmuş oldukları indirim haberlerini yakından takip ediyorlar. Uşak Gündem olarak sizler için market indirimlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede bildiriyoruz. Bu nedenle Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. 

TUVALET KAĞIDINDA 120 TL BİRDEN İNDİRİM

Familia Aloe Vera ÖzlüTuvalet kağıdında yüzde 40 indirim birden yapıldı. 40'lı Familia tuvalet kağıdında 120 TL indirim var. 299,90 TL olan eski fiyatı üzerinden yüzde 40 indirim yapıldı. İndirimli fiyatı ise 179,00 TL oldu Toplamda 120 TL indirim yapıldı. Sizde bu indirimlerden yararlanmak istiyorsanız. CarrefourSA'nın internet sitesi üzerinden online alışveriş yapabilirsiniz.

CarrefourSA bütün indirim haberlerini online satış sitesi üzerinden paylaşmaya devam ediyor. Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalarak bu tarz indirim haberlerinden anında haberdar olun. 

İlgili Haberler