Baş ağrısı ve migreni olanlara müjde! O besin kökten bitiriyor

Uzman isimden migren ve baş ağrıları için doğal yöntemler ile öneriler geldi. İlaç kullanmaktan yana değilseniz haberimizin devamını okuyun.
Baş ağrısı ve migreni olanlara müjde! O besin kökten bitiriyor

Migren ve baş ağrısı gibi sağlık problemi yaşayanlara uzmanlardan kesin çözüm önerisi geldi. Doğadan gelen bu mucize doğru şekilde ve doğru miktarda kullanıldığında ağrıların tamamını kesiyor. İlaç kullanmayı sevmeyen ve ağrılarını doğal yöntemler ile geçirmek isteyenler için güzel bir öneri uzmanlar tarafından yapıldı. Doğal besinlerin doğru şekilde kullanılması ile ilaçlardan daha etkili ve yan etkisi olmadan ağrılarınızı geçirmeniz mümkün. Diyetisyen Ceren Karahan tarafından doğal ağrı kesici olarak kullanılabilecek besinler açıklandı.

DOĞAL AĞRI KESİCİ GÖREVİ GÖREN BESİNLER

PAPATYA

Papatya çayı doğal bitki çaylarından biri. Bu bitki çayı birçok rahatsızlıkta kullanılmaktadır. Baş ağrısını bıçak gibi kesen papatya çayı migreni olan kişiler tarafından sık sık tüketilmektedir. Baş ağrısını kesmesinin yanında kas ağrılarına da oldukça iyi gelmektedir.

ZENCEFİL

Zencefil mide bulantısına ve sindirim sistemindeki rahatsızlıklara çok iyi gelmektedir. Zencefil çayı soğuk algınlığında kullanıldığı gibi baş ağrısı gibi rahatsızlıklar için de kullanılmaktadır. Baş ağrısını kesme özelliği bulunan bu çay migren rahatsızlığı olan kişiler tarafından sıklıkla kullanılmaktdadır. Eklem ağrıları için de kullanılmaktadır. 

BALIK

Balık bünyesinde içermiş olduğu omega 3 yağ asitleri sayesinde ağrı kesici özelliğine sahiptir. Boyun ve sırt ağrılarına oldukça iyi gelmektedir. Kireçleme problemlerinde de balık tüketimi önerilmektedir.

ZERDEÇAL

Zerdeçal vücuttaki kas ve eklem ağrılarına iyi geldiği gibi ayrıca diş ağrısı ve regl ağrıları da iyi gelmektedi. Bu ürünün yine çayı yapılarak tüketilebilmektedir.

İlgili Haberler