AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Vatandaş bizi anlamıyor”

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, vatandaşın iktidar milletvekillerini anlamakta güçlük çektiğinden yakındı.

POLİTİKA 07.08.2021, 15:00

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Vatandaş bizi anlamıyor”

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, vatandaşın iktidar milletvekillerini anlamakta güçlük çektiğinden yakındı.

POLİTİKA 07.08.2021, 15:00
AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Vatandaş bizi anlamıyor”

Meclis çalışmalarının tatile girmesi ile Uşak’ta çalışmalarda bulunan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basınla buluşma programında Uşak için neler yapıldığını anlattıktan sonra, “Vatandaş bizi anlamıyor. İktidar milletvekili çok çalışır, az konuşur. Onun için vatandaşın bizi anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Uşak’a birçok yatırım yapıldığını vurgulayan Güneş, bir çok projenin bitme aşamasına geldiğini vurguladı.

İşte Güneş’in Uşak’a yapılmakta olan yatırımlarla ilgili ve vatandaşın anlamamasından dolayı yakınmaları:

  •  “İlimizde devam eden yatırımlar var. Bu yatırımların başında da Uşak’ın çevre yolu var. Sayın Bakanımız bize, Uşak Tekstil OSB’den Sivaslı yoluna kadar olan bölümü bu yıl bitirmeyi hedeflediğini söyledi ve yaklaşık 55 milyon TL ödenek ayırdığını belirtti.
  • Diğer yandan Eşme – Ulubey karayolu yapımı sırasında bir kişiden kaynaklanan olumsuz bir olay yaşandı. O sorunda çözüldü ve yol yapım çalışmalarına başlandı.
  • Uşak Ulubey yolu için sıcak asfalt kaplama ihalesi yapıldı. Orada da yakında şantiye kurulacak.
  • Gediz – Uşak Karayolu bu yıl bitecek İnşallah. Sivaslı İlçe Devlet hastanesi inşaatı devam ediyor.
  • Yakında Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hastanesinin ihalesini yapacağız. Bu hastanemiz faaliyete geçtiğinde, Uşaklı hiçbir hemşerimiz diş rahatsızlığı veya diş protezi için Uşak dışına gitmeyecek.
  • Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni doğanlar, yarık damak ve dudak tedavisi için hastalıkları tedaviis için Gaziantep’den vatandaşlarımızın gelmesi bizi çok mutlu etti.

-Eşme hükümet konağı ihalesi yapıldı. Yakında oraya başlayacağız. Çocuk yuvamızın da kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

- Kapalı yüzme havuzu, atletizm pisti, futbol sahası gbi gençlik ve spor Bakanlığımıza ait projelerde yatırımlarımız devam ediyor.

- Ayrıca DSİ Uşak Belediyesi ortaklığı ile Ulubey deresinin temizlenmesi için 130 milyon TL harcanarak arıtma tesisi kurulacaktır.

Aklımıza şu an gelmeyen pek çok yatırımı Uşak’a getirmek için, İl başkanımız, teşkilatımız ve milletvekili arkadaşımızla gece gündüz çalışıyoruz.

Bazen vatandaş bizi anlamıyor. İktidar milletvekilleri çok çalışır az konuşur. Muhalefet vekillerinin çalışma şansı olmadığı için onlar çok laf yapar. Bizim çalışma prensibimiz farklı olduğu için bizi anlamakta güçlük çekiyor. ,vatandaş bizden yatırım istiyor. Hizmet istiyor. Biz de yerine getirmek için çalışıyoruz.

Muhalefet iktidardan uzak olduğu için kaynak belirtmeden her şeye evet der. Bu işler o kadar kolay olmuyor.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

Yorumlar (10)
Sayman Salih Özen 2 yıl önce
Doğru vatandaş seni nasıl anlasın. Torpil yapmaktan vatandaşa zaman ayırsan anlayacak da oda olmuyor. Bahsettiğin hastanede dönen yolsuzluklara bak sen. Şoruşturma dosyası kapatan Sedat kavas hız. Bak sen. Sen anca vatandaş seni anlamıyor diye feryat et. Görelim bakalım bu defa da oy alabilecek misiniz.
süleyman 2 yıl önce
peki sayın milletvekili vatandaşı anlayabiliyormu bir soralım, anlattığı projeler kaç yıldır devam ediyor vatandaşın bu durumdan dolayı nasıl bir mağduriyet yaşadığını anlayabiliyormu, hastaneden normal bir vatandaş gibi örneğin göz için bir randevu almaya çalışsın bakalım alabilecekmi şimdi geziyorlar ama neden geziyorlar, ya erken seçim var yada problem var onun için geziyorlardır yoksa vatandaş umurlarında bile değil ama bazı insanlara ne söylesen anlamaz boşa çabalıyoruz
dayı 2 yıl önce
sayın milletvekili vatandaş neyi anlayacak bu saydıkların devletin asli görevi başka ne yaptınızda anlamadık yapılan bir şey yok seçim zamanı vatandaşları ev ev gezip bol keseden vadler seçim bitince yolda Allahın selamı bileyok neden ben söyleyim seçimlerd halka ihtiyacınız var seçimden sonra kesenizi doldurmaya işadamlarına ihtiyacınız var ama unutmayın her canlı ölümü tadacak ömür tarafta görüşürüz
uşaklı 2 yıl önce
biz kimin çalışacağını kimin konuşacağını çok iyi biliyoruz
Allah yardımcınız olsun
Kemal 2 yıl önce
Muhalefet çok konuşuyor, algı yapıyor, vatandaşin aklı karışıyor. Herşeye cevap verilmez kabul, fakat açıklama yapacak kadar vakti yok mu vekillerin. Sağlık sistemi eskisi gibi değil. Kendisi sağlıkçı incelesin gelinen noktayı görsün.
Yasi 2 yıl önce
Sayın vekilim böyle gasteciye bu tür kelimeler kullanırsanız oda sizin aleyhinize başlık atar güzel algı yapar. İyi parti gündem haber. Yayınlamazsinda işte bir umut sizinki gibi
mehmet mercan şimdiye kadar senn uşaga katkın ne bilem 2 yıl önce
sayın güneş şimdiye kadar veikilliginizde uşaga katkınız ne bilem
Hayrettin 2 yıl önce
İlimizin Sayın Vekiline ve vekillerine çok teşekkürler Uşak-Ulubey-Eşme yolu çok güzel oldu Allah razı olsun seçimde söz verdikleri gibi yaptılar
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın