AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Vatandaş bizi anlamıyor”

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, vatandaşın iktidar milletvekillerini anlamakta güçlük çektiğinden yakındı.
AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş; “Vatandaş bizi anlamıyor”

Meclis çalışmalarının tatile girmesi ile Uşak’ta çalışmalarda bulunan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basınla buluşma programında Uşak için neler yapıldığını anlattıktan sonra, “Vatandaş bizi anlamıyor. İktidar milletvekili çok çalışır, az konuşur. Onun için vatandaşın bizi anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarı döneminde Uşak’a birçok yatırım yapıldığını vurgulayan Güneş, bir çok projenin bitme aşamasına geldiğini vurguladı.

İşte Güneş’in Uşak’a yapılmakta olan yatırımlarla ilgili ve vatandaşın anlamamasından dolayı yakınmaları:

  •  “İlimizde devam eden yatırımlar var. Bu yatırımların başında da Uşak’ın çevre yolu var. Sayın Bakanımız bize, Uşak Tekstil OSB’den Sivaslı yoluna kadar olan bölümü bu yıl bitirmeyi hedeflediğini söyledi ve yaklaşık 55 milyon TL ödenek ayırdığını belirtti.
  • Diğer yandan Eşme – Ulubey karayolu yapımı sırasında bir kişiden kaynaklanan olumsuz bir olay yaşandı. O sorunda çözüldü ve yol yapım çalışmalarına başlandı.
  • Uşak Ulubey yolu için sıcak asfalt kaplama ihalesi yapıldı. Orada da yakında şantiye kurulacak.
  • Gediz – Uşak Karayolu bu yıl bitecek İnşallah. Sivaslı İlçe Devlet hastanesi inşaatı devam ediyor.
  • Yakında Uşak Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hastanesinin ihalesini yapacağız. Bu hastanemiz faaliyete geçtiğinde, Uşaklı hiçbir hemşerimiz diş rahatsızlığı veya diş protezi için Uşak dışına gitmeyecek.
  • Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni doğanlar, yarık damak ve dudak tedavisi için hastalıkları tedaviis için Gaziantep’den vatandaşlarımızın gelmesi bizi çok mutlu etti.

-Eşme hükümet konağı ihalesi yapıldı. Yakında oraya başlayacağız. Çocuk yuvamızın da kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

- Kapalı yüzme havuzu, atletizm pisti, futbol sahası gbi gençlik ve spor Bakanlığımıza ait projelerde yatırımlarımız devam ediyor.

- Ayrıca DSİ Uşak Belediyesi ortaklığı ile Ulubey deresinin temizlenmesi için 130 milyon TL harcanarak arıtma tesisi kurulacaktır.

Aklımıza şu an gelmeyen pek çok yatırımı Uşak’a getirmek için, İl başkanımız, teşkilatımız ve milletvekili arkadaşımızla gece gündüz çalışıyoruz.

Bazen vatandaş bizi anlamıyor. İktidar milletvekilleri çok çalışır az konuşur. Muhalefet vekillerinin çalışma şansı olmadığı için onlar çok laf yapar. Bizim çalışma prensibimiz farklı olduğu için bizi anlamakta güçlük çekiyor. ,vatandaş bizden yatırım istiyor. Hizmet istiyor. Biz de yerine getirmek için çalışıyoruz.

Muhalefet iktidardan uzak olduğu için kaynak belirtmeden her şeye evet der. Bu işler o kadar kolay olmuyor.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler