Özyapı Mobilya Aksesuarı ve Hırdavat yeni işyeri için Görkemli bir açılış töreni düzenledi

Mobilya aksesuarları ve hırdavat ürünleri konusunda Uşaklılara 11 yıldır hizmet veren Özyapı Mobilya Aksesuarları ve Hırdavat, düzenlenen muhteşem bir açılış töreni ile yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Özyapı Mobilya Aksesuarı ve Hırdavat yeni işyeri için  Görkemli bir açılış töreni düzenledi

Önder Mavi San. Ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Önder Mavi, yeni işyerinde Uşaklılara daha kaliteli ve bol çeşitlerle hizmet vereceklerini belirterek işyerine gösterdikleri ilgiden dolayı Uşak halkına teşekkür etti.

Kemalöz Mahallesi 1. Bozkırlı Sokak No:36/A (Otogar Anadolu Mola’nın 100 metre kadar yukarısı) da bulunan yeni hizmet binasında hizmet verecek olan Özyapı Mobilya Aksesuarları ve Hırdavat, yüzlerce kişinin katıldığı bir törenle yeni binasında hizmete girdi.

Ferahlığı ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken işyerinin açılışı öncesi konuklara yemek ikramında bulunuldu.

Daha sonra yapılan duaların ardından işyerinin açılışını Uşak Belediye Başkan yardımcıları Zeynep Ceylaner ve Hikmet Kahraman, Önder Mavi ile birlikte kurdele keserek gerçekleştirdi.

Ceylaner, “Belediye Başkanımız Sayın Çakın, hepinize selamlarını söyledi. Kendisi Uşak dışında olduğu için aramıza katılamadı. Önder Bey yıllardır bu sektörün içerisinde bulunan ve işini iyi yapan bir esnafımızdır. Onun bu pandemi döneminde böyle yeni bir işyeri girişimini çok önemli buluyorum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel işyeri şehrimize hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.

Daha sonra kurdele kesilmesi ile işyeri hizmete girdi. Davetliler işyerini gezerek ürün çeşitleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Yeni işyerinde Uşak halkına kaliteli hizmet sunmak için Özyapı ailesi olarak gece gündüz çalışacaklarına vurgu yapan işyeri sahibi Önder Mavi, “Biz bu sektöre 11 yıl önce girdiğimizde 80 metrekarelik bir alanda işe başladık. Allah’a şükürler olsun. Şimdi bin 300 metrekarelik hoş ve ferah bir alana taşındık.

Uşak adına daha çeşitli ve daha kaliteli hizmet vermek adına böyle bir işyerinin açılışını gerçekleştirdik. Tekrar Uşak halkına hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler