Hamam böceklerini arkalarına bile bakmadan kaçırtan formül!

Evlerin özellikle yaz aylarında istenmeyen misafirleri olan hamam böceklerini kaçıracak kesin yöntem bulundu. Bu yöntemi uygulayanların evlerine hamam böcekleri uğramıyor.
Hamam böceklerini arkalarına bile bakmadan kaçırtan formül!

Özellikle yaz aylarında evlerin kabusu haline gelen hamam böcekleri ila mücadele etmek için çeşitli yöntemler bulunsa da bunlar kalıcı olamıyor. Özellikle mutfakta karanlık alanlarda saklanıp üreyen hamam böcekleri çoğu kişinin başına bela oluyor. Hamam böceklerini evden uzaklaştırmak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Ancak bunların tamamı geçici çözümler oluyor. Bunun için bazı yöntemler ön plana çıkabiliyor.

HAMAM BÖCEKLERİ KOKUDAN KAÇAR

Hamam böcekleri tabiatları gereği kokudan ve kokulu ortamlardan pek hoşlanmazlar. Bunun için hamam böceklerini kaçırmak için koku silahı kullanılabilir. Bu şekilde hamam böcekleri evi terk edecekler ve öldürmek zorunda da kalınmayacak. Bu işi yaparken de bazı bitkileri kullanmak kolay bir yol olabiliyor. Tamamen masrafsız olan bu yöntem ile evlerdeki hamam böceği sorunu tarih oluyor.

KOKULU BİTKİLER SİZİ KURTARACAK

Evlerde bulundurulacak olan kokulu bitkiler hamam böceklerini kaçırmaya yetecektir. Nane, fesleğen, biberiye, fındıkotu gibi bitkileri evde bulundurarak hamam böceklerini kaçırmak mümkün oluyor. Bu bitkilerin saldıkları kokuları hisseden hamam böcekleri hemen o ortamdan uzaklaşacaklardır. Bu şekilde evlerde etkili bir güvenlik önlemi alınmış oluyor.

Hamam böceklerinden kurtulmak için sadece evin içini temizlemek yetmeyebiliyor. Duvarları tırmanabilen bu böcekler evlere kolay şekilde girebiliyorlar. Bunun için evin dışına da koku yayan bitkiler yerleştirilirse kalıcı sonuç elde edilebiliyor.

ÖZEL KARIŞIM YAPILABİLİR

Hamam böceklerini kaçırmanın bir yolu da koku veren bitki özlerinin su ile seyreltilip bir sprey haline getirmektir. Bu spreyi hamam böceklerinin saklanabilecekleri karanlık yerlere sıkmak onları kaçıracaktır. Bu sprey hazırlanırken lavanta, nane, karanfil ve okaliptus gibi bitkilerden destek alınabilir.

SON ÇARE İLAÇLAMAK!

Hamam böcekleri ile mücadele edilmesine rağmen evden kaçırmak mümkün olamıyorsa o zaman ilaçlama en etkili yol olmaktadır. Profesyonel ekipler tarafından yapılması gereken bu ilaçlama ile evler hamam böceklerinden tamamen temizlenirler.