Tuvalette ki sarı lekeler tarih olacak! Kadir Ezildi formülü verdi klozet alaturka tuvalet bembeyaz olacak

Tuvaletlerde zamanla oluşan sarı lekeler adeta kabusa dönerken kar beyazı tuvalet taşı için sırrı Kadir Ezildi verdi. Kadir Ezildi'nin temizlik sırrı...
Tuvalette ki sarı lekeler tarih olacak! Kadir Ezildi formülü verdi klozet alaturka tuvalet bembeyaz olacak

Tuvalette ki sarı lekeler tarih olacak! Kadir Ezildi formülü verdi klozet alaturka tuvalet bembeyaz olacak - Evlerde en çok temizlik sorunu yaşanan alanların başında yer alan tuvaletlerde ister alaturka isterse de klozet olsun bir süre sonra sarı leke sorunu yaşanmaktadır. Söz konusu sorun oldukça can sıkarken sorunun kesin çaresi bulundu!

Klozet temizliği için pek çok kişi çamaşır suyu kullanırken aslında çamaşır suyunun klozetlerdeki sarı lekenin bir numaralı nedeni olduğu ortaya çıktı. Klozeti ve alaturka tuvalet taşını en iyi temizleyen yöntemin boraks olduğu ortaya çıktı. Boraks ile yapılacak olan karışım ile tuvaletler ilk günkü temizliğe dönüyor!

TUVALET TAŞI NASIL TEMİZLENİR, KLOZET TEMİZLİĞİ SARI LEKELER NASIL ÇIKAR?

Yarım su bardağı limon suyu ve yarım su bardağı suyu birlikte karıştırın ve içerisine bir çay bardağı boraks ekleyin. Boraksı tüm temizlik malzemesi satan marketlerden temin edebilirsiniz. Karışımı lekelerin yoğun olarak bulunduğu alanlara dökün ve en az 1 saat bekletin.

Sürenin sonunda sert bir fırça yardımı ile iyice fırçalayın. Ardından kaynar su dökün tekrar fırçalayın ve bol su ile durulayın. Durulama sonucunda leke tamamen geçmediyse aynı işlemi bir kere daha tekrarlayın. Yine lekelerin oluşmaması için ara sıra bu yöntemi temizleyerek tuvaletinizi düzenli olarak temizleyin.