40 yıllık ev hanımı beyaz çamaşırların püf noktasını söyledi! 1 kaşık ekleyin kar gibi beyaz olacak

Çoğu kişi beyaz kıyafet giymeyi sever. Ancak iş temizliğe gelince beyaz çamaşırların temizliğinin zor olması can sıkıcı bir hal alabilir. Kimyasal kullanmadan beyaz çamaşırlarınızı kar gibi bembeyaz yapmak isteyenler için işin püf noktasını söylüyoruz
40 yıllık ev hanımı beyaz çamaşırların püf noktasını söyledi! 1 kaşık ekleyin kar gibi beyaz olacak

40 yıllık ev hanımı beyaz çamaşırların püf noktasını söyledi! 1 kaşık ekleyin kar gibi beyaz olacak! Beyaz çamaşırlardaki kir lekesi ya da sararmış ter lekelerini ortadan kaldırmak çok kolay! Yapmanız gereken tek şey çamaşırlarınızı o suyun içerisinde 1 saat bekletmek! İşte çamaşırları bembeyaz yapmanın yolu

BEYAZ ÇAMAŞIRLAR NASIL KAR GİBİ BEYAZ OLUR?

Beyaz çamaşırların zaman içerisinde hem kullanımdan hem de yıkanmadan kaynaklı rengi solabilir. Bu durum dışarıdan bakıldığında hoş durmadığı için pek çok ev hanımının da canı sıkılabilir. Beyaz çamaşırlarınızı kar gibi beyaz yapmak için yapmanız gereken tek şey bir kovanın içine 1 yemek kaşığı çamaşır sodası, 1 bardak limon suyu eklemek. Daha sonra bu karışımın içerisinde 1 kaşık çamaşır deterjanı ekleyin ve sorunlu olan beyaz çamaşırlarınızı bu karışımın içine ekleyin.

1 SAAT BEKLETİN

Ortalama olarak 1 saat suda beklettikten sonra beyazların programında çamaşırlarınızı yıkayın. Burada bir püf nokta söylemek istiyoruz! Çamaşırlarınızı beklettiğiniz su sıcak olursa kirler pişecek ve çamaşırlarınıza daha fazla yapışacaktır. Kısacası kirler pişecektir. Bu durumun önüne geçmek için ılık ya da soğuk su kullanmanız gerekmektedir. Soğuk su istemiyorsanız, sıcağa yakın olmayan ılık su tercih edebilirsiniz.

KİMYASAL KULLANAMDAN ÇAMAŞIRLARI BEYAZLATMA

Pek çok kadın beyaz çamaşırların daha da beyaz olması için çamaşır suyu kullanıyor. Ancak kimyasal içerikli bu ürünler hem ellerinize hem de sağlığınıza zarar verebilir. Bu sebeple kimyasal içermeyen doğal temizlik yöntemlerini kullanmanızı öneriyoruz. Karışımda kullanacağınız çamaşır sodası kirlerin kimyasal kullanılmadan çıkmasını sağlayacaktır.