SAĞLIK BAKANLIĞI 3 NİSAN KURA SONUÇLARI Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım il il nihai isim listesi

Sağlık Bakanlığı 3 Nisan kura sonuçları sabah saatlerinden bu yana en sık araştırılan konular arasında yerini alıyor. Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım il il nihai isim listesi ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı mı? İşte detaylar..
SAĞLIK BAKANLIĞI 3 NİSAN KURA SONUÇLARI Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alım il il nihai isim listesi

Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımına başvuranlar için beklenen gün geldi. Aktarılan son habere göre Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı. İl il yapılacak olan kura çekiminde adaylar sonuçların ne zaman ve nasıl açıklanacağını merak ediyor.

Sağlık Bakanlığı personel alım kura sonuçları nihai isim listesi için gözler Sağlık Bakanlığı’na çevrildi. 23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılan başvurularda sonuçlar kura usulü belirlenecek. KPSS şartsız yapılan personel alımında sonuçlar Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUCU

Kamuda görev almak isteyenler için merakla beklenen Sağlık Bakanlığı kura sonucu isim listesi belli oluyor. 3-4 Nisan 2024 tarihleri arasında çekilecek olan kura sonuçlarına ilişkin Sağlık Bakanlığı’nın akşam saatlerinde nihai isim listesini yayımlaması bekleniyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada Sağlık Bakanlığı kura çekiminin 3-4 Nisan tarihleri arasında yapılacağı belirtildi. Bilkent Yerleşkesinde noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Kadroların yanı sıra yedek adaylar için de kura çekilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI KRUA ÇEKİM SONUÇLARI SAAT KAÇTA?

23-27 Şubat 2024 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı personel alımlarına başvuranlar için sonuçların ne zaman açıklanacağı araştırması da hız kazandı. Aktarılan son habere göre kura sonuçlarının gün içerisinde çekimlerin tamamlanmasından sonra saat 20.00 civarında iscisonuc.gov.tr adresi üzerinden ilan edilmesi bekleniyor.

Kura çekilişinin il i meslek gruplarına göre tek tek yapılması bekleniyor. Sağlık Bakanlığı kura çekimini canlı olarak takip etmek isteyenler Sağlık Bakanlığı’nın YouTube kanalı üzerinden yayını izleyebilecek. Canlı yayın saat 10.00’da başladı ve akşam 18.00’e kadar kura çekilişleri il il devam edecek.