İYİ Parti İl Başkanı Toköz, AK Parti İl Başkanı Tuğrul’a cevap verdi: “Düştüğünüz bataklıktan muhalefete çamur atarak çıkamazsınız”

İYİ Parti Uşak İl Başkanı Şener Toköz, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’un kendisini, “Ortağı PKK’ya selam göndermekle” suçlamasına sert bir şekilde cevap verdi.
İYİ Parti İl Başkanı Toköz, AK Parti İl Başkanı Tuğrul’a cevap verdi: “Düştüğünüz bataklıktan muhalefete çamur atarak çıkamazsınız”

Toköz de açıklamasında, Tuğrul’u partisinin içinde bulunduğu bataklıktan kurtulmanın çaresi olarak başkasına çamur atma yoluna gittiğini ve  geçmişte yaşanan birçok olayda AK Parti’nin  PKK propagandası yaptığını söyledi.

Toköz, Turizm teşvikleri kapsamında 16 maddeden oluşan kanun teklifinin 28 Temmuz 2021 de Resmî Gazete ’de yayımlandığı ve yürürlüğe girdiği günün hemen ardından orman yangınlarının başlamasına da dikkat çekti.

“FETÖ VE PKK İLE KİMİN SARMAŞ DOLAŞ OLDUĞUNU BÜTÜN MİLLET BİLİYOR”

Toköz, “İçinde bulunduğu bataklıktan kurtulmanın çözümünü her zaman olduğu gibi başkasına çamur atarak dile getirmiştir.. FETÖ ve PKK ile kimin sarmaş dolaş olduğunu bütün millet biliyor… AK Parti İl Başkanına vereceğimiz cevap açık ve nettir.

Sayın il başkanı bilmelidir ki! Bizim geçmişimiz tertemizdir. Biz hiç bir PKK'lı ile sizin Oslo da görüştüğünüz gibi masaya oturmadık, biz hiç bir zaman bebek katiline sayın demedik, biz hiç bir zaman şehitlerimize kele demedik ve hiç bir zaman PKK'nın zurnacısıyla meğri meğri şarkıları söylemedik.

Biz hiç bir zaman kudretli Türk adaletini çadırlara taşıyıp PKK'lı teröristlere af çıkarmadık. Teröristleri davul zurna ile sınırlarımızdan içeriye almadık. Biz hiç bir zaman nevruz da bebek katilinin mektubunu okutmadık. Biz hiç bir zaman bebek katilinin eli kanlı kırmızı bültenle aranan kardeşini devletin televizyonlarına çıkarıp AK Parti propagandası yaptırmadık.

Siz bunları yaparken biz size, “Yapmayın teröristlerle bölücülerle masaya oturulmaz” dedik. Siz bizi o zamanda kafatasçı olmakla suçladınız. Sonra ne mi oldu?

2015 Haziran seçimlerinde milletimiz size bir ders verdi ve hükümet kuramadınız.

Açılım süreci dediğiniz zaman içerisinde bölücü terör örgütüne güç ve zaman kazandırdınız. Türk milleti çok büyük bedel ödedi yüzlerce şehit verdik.

Sonra dediniz ki; “PKK’ bizi kandırdı” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANINIZ  FETÖ’YA ‘GEL ARTIK BİTSİN BU HASRET’ DEMEDİ Mİ?

Açıklamasının bu bölümünde AK Parti’yi FETÖ’cuları devletin makamlarına yerleştirmekle suçlayan Toköz, şunları söyledi: “Türkiye’nin her ilinde her ilçesinde bu hain yapıyı devletin üst noktalarına getirmediniz mi? Sizin hali hazırdaki milletvekillerinizin bile Amerika’ya gidip icazet aldığı terörist FETÖ’ya, sizin Genel Başkanınız; “Gel artık. Çok özledik bitsin bu hasret” demedi mi? 15 Temmuzdan Genel Başkanınız, “Ne istediniz de vermedik” demedi mi?

Yine kandırıldık dediniz. 83 Milyonun yönetimini ve kaderini, 19 yıldır kandırıla kandırıla yanlış yapa yapa tükettiniz. “

“İYİ PARTİ OLARAK GİZLİ MADDEYE ŞERH DÜŞMÜŞTÜK”

Son 10 gündür tüm ülkeyi alev ve göz yaşına boğan orman yangınlarına da değinen Toköz, “Gelelim orman yangınlarına 17 Temmuz 2021 tarihinde Turizm teşvikleri kapsamında 16 maddeden oluşan kanun teklifinde teşviklerin içerisine gizlenen bir maddeye iyi parti şerh düştü o madde nedir?: Cumhurbaşkanını yetkilendiren ilgili kanunun, mevcut sistemin arazlarından biri olduğunun altı çizilmiş ve “teklifin d bendinde, “Turizm Merkezleri” tanımı yapılmakta, ilave olarak orman vasıflı alanlar dahil olmak üzere, Hazine taşınmazları ve tescili mümkün olan Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerde turizm merkezleri ilan etme yetkisi, Cumhurbaşkanı’na bırakılmaktadır. Bu durum, orman alanlarımızın talan edilmesi endişesi yaratmaktadır. Bu yandaşa keyfi uygulamaya açık bir durumdur…

 Ne tesadüftür ki 28 Temmuz 2021 de resmî gazetede yayımlandığı ve yürürlüğe girdiği günün hemen ardından orman yangınları başlamıştır.

Biz büyük bir ülkeyiz geçmişte olduğu gibi gelecekte de düşmanlarımız olacaktır, hain pkk, hain deaş  ve türevleri bize zarar vermeye çalışacaktır. Biz parti olarak, Devletimizin yanındayız ve eleştirilerimiz uyarılarımız devletin ve milletin zarar görmemesi içindir.

Devlet olarak hem ordumuzu güçlendireceğiz hem de geleceğimizin mirası olan ormanlarımızı korumak için orman yangınlarıyla mücadele için orman teşkilatının  teçhizatını yenilemeli ve güçlendirmeliyiz.

Cumhur başkanlığı envanterinde ki! Jumbo jet dahil 13 adet uçak çok değil mi bu uçakların ihtiyaç fazlası satılarak orman yangınlarında kullanılmak üzere uçak ve helikopter alınamaz mı ?

Orman yangınları bir nevi savaş, tıpkı savaşlarda olduğu gibi hava kuvvetleri olmadan savaş kazanılmaz ve zayiat çok büyük olur.

Gelelim Uşağımıza Uşak'ta bütün anketlerde iyi partinin birinci parti olduğunu gören ak parti il yönetimi paniğe kapılarak karalama kampanyasına başladı. Çamur  at izi kalsın mantığı ile bu yola gidiyorlar. Eleştirilerimizi cevaplayamadıkları için karalama yoluna gitmeleri artık işe yaramaz.  Artık Millet tamam dedi, Gidiyorsunuz.” İfadesini kullandı.

“BİR TV PROGRAMINA ÇIKALIM DA PROJELERİMİZİ SİZE ANLATAYIM”

Yazılı açıklamasının son bölümünde,   Tuğrul’a meydan okuyan Toköz, “Biz Milletimize anlatıyoruz. Artagan ile ekonomiye nasıl katkı sağlayacağımızı anlatıyoruz. İYİ tarım projemizle tarımda nasıl verim alınacağını anlatıyoruz. Kırmızı mazot projemizle çiftçiye en büyük destek olacağını anlatıyoruz. Azot üretimini Türkiye de tekrar başlatacağımızı anlatıyoruz. Devlette devamlılık esas olduğunu anlatıyoruz verilen yardımların devlet yardımı olduğunu, hak ederek aldığı devlet yardımında hiçbir vatandaşımızın hakkının gasp edilmeyeceğini anlatıyoruz.  Bizim iktidarımızda yardımların daha çok yapılacağını anlatıyoruz.

Merak ettiyseniz sizinle birlikte bir televizyon programında sohbet etmek ister;

Size de projelerimiz hakkında bilgi vermiş olur siz de bilgilenmiş olursunuz. Biz de size sorular sorarız sorduğumuz sorularda cevaplar buluruz hem pek keyifli olur” dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler