Odine halka arz tarihleri! Odine Solutions Teknoloji halka arz kaç lot verir?

Halka arzlar için araştırma yapanlara güzel haber geldi! Aktarılan son habere göre Odine halka arz tarihleri belli oldu. Peki, Odine Solutions Teknoloji halka arz kaç lot verir? Hangi bankalarda var? İşte Odine Teknoloji halka arz bilgileri
Odine halka arz tarihleri! Odine Solutions Teknoloji halka arz kaç lot verir?

Halka arzı bir yatırım aracı olarak görenler için Odine Solutions halka arz oluyor! Firmanın halka arz talep toplama tarihleri ve işlem zamanına ilişkin detaylar belli oluyor. İşte Odine Solutions talep toplama tarihleri

SPK’dan onay alan ve halka arza hazırlanan Odine Solutions talep toplamaya başlıyor. Aktarılan son habere göre firmanın halka arz büyüklüğü 1,32 milyar TL olarak ifade edildi. Toplamda ise 44.200.000 lot dağıtımı yapılacak.

ODINE SOLUTIONS TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Halka arzlara katılmak isteyenler firmaların talep toplama tarihlerini merak ediyor. Aktarılan son habere göre Odine Solutions Teknoloji şirketi 13 – 14 – 15 Mart 2024 tarihleri arasında taleplerini toplayacak. Firmanın halka açıklık oranının yüzde 40 olduğu açıklandı.

Yıldız Pazar’da talep toplayan firma önümüzde haftalarda ODINE kodu ile işlem görmeye başlayacak. Aynı zamanda firmanın halka arzının katılım endeksine uygun olmadığı açıklandı.

ODINE SOLUTIONS TEKNOLOJİ 1 LOT FİYATI

Halka arzlara katılmak isteyenler özellikle 1 lot fiyatını merak ediyor. Şirketin her pay adeti için yani 1 lot fiyatı için 30 TL fiyat biçildiği öğrenildi.

ODINE SOLUTONS TEKNOLOJİ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

2.2 milyon katılım olursa 13 Lot (390 TL)

2.5 milyon katılım olursa 11 Lot (330 TL)

2.9 milyon katılım olursa 10 Lot (300 TL)

3.3 milyon katılım olursa 9 Lot (270 TL)

Not: Halka arz lot dağıtımı tamamlanmadan kişi başı kaç lot düşeceğini önceden bilmek mümkün değildir. Haberimiz bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.