Malatya'da peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından artçı depremler olmaya devam ediyor. Malatya'da arka arkaya iki deprem meydana geldi.
Malatya'da peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor!

Malatya'da peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor: 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerden 11 il kötü etkilendi. Binlerce insan hayatını kaybederken birçok vatandaş ise evsiz kaldı. Arama kurtarma çalışmaları sürerken artçı depremler de olmaya devam ediyor. 5 dakika ara ile Malatya'da 4.9 ve 4.1 büyüklüğünde peş peşe deprem gerçekleşti. 

6 Şubat Pazartesi günü saat 4.17 sularında Türkiye depremle sarsıldı. Birçok ilde hissedilen deprem 11 ilde yıkıma sebep oldu. Binlerce insan göçük altında kaldı. Birçok vatandaşımız ise evsiz kaldı. Türkiye tek yürek olarak depremzede vatandaşlara yardım etmeye başladı. Arama kurtarma çalışmaları için 250 bin kamu çalışanı görevlendirildi. Çalışmalar devam ederken artçı depremler de bir yandan olmaya devam ediyor. Evleri hasar gören vatandaşlar evlerine çıkamazken ekiplerin hasarsız olarak gördükleri binalarda vatandaşlar artçı depremleri hissetmeye devam ediyor. 

MALATYA'DA PEŞ PEŞE DEPREMLER YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR

Az önce Malatya Karaterzi- Doğanşehir'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Hemen ardından yine Malatya'da Aliceri Puturge'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Artçı depremler arka arkaya gerçekleşmeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabı üzerinden ve web sitesi üzerinden artçı depremler ile ilgili detayları paylaşmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım şöyle..

Malatya'da peş peşe artı depremler meydana geldi. İlki Malatya Karaterzi- Doğanşehir'de 4.9 büyüklüğünde gerçekleşirken yaklaşık 5 dakika sonra ise ikinci artçı deprem meydana geldi. İkinci artı deprem ise  Malatya'da Aliceri Puturge'de meydana geldi. Son dakika depemlerden haberdar olmak için Uşak Gündem habere sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler