Son dakika! Hatay Arsuz'da 5.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi

Son dakika gelen habere göre Hatay'ın Arsuz ilçesinde 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son dakika! Hatay Arsuz'da 5.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi

Son dakika! Hatay Arsuz'da 5.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi: Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra artçı depremler olmaya devam ediyor. Az önce Hatay'ın Arsuz ilçesinde meydana gelen bir artçı deprem daha gerçekleşti. Hatay'da yaşayan vatandaşlar büyük korku yaşadı. Hatayı'ın Arsuz ilçesinde 5.1 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki deprem 7.7 ve 7.6 şiddetinde gerçekleşti. Hemen ardından artçı depremler olmaya devam etti. Son dakika gelen habere göre Hatay 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen deprem ile sarsıldı. 

Son dakika: Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından artçı sarsıntılar devam ediyor. Felaketin vurduğu 10 ilden biri olan Hatay'ın Arsuz ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan bilgilere göre Hatay'da saat 22.47'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD da merkez üssü Arsuz olan depremin büyüklüğünü ve derinliğini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

HATAY'DA 5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğünde deprem Hatay'da yaşayanlara panik anı yaşattı. Korkuyla dışarı kaçışan vatandaşlar yine büyük bir deprem olduğunu düşündü. AFAD tarafından paylaşılan Hatay Arsuz depremi ile ilgili detaylar şöyle;

İlgili Haberler