Hatay'da bir mucize daha gerçekleşti! 260. saatte 10 yaşındaki bir çocuğa canlı ulaşıldı

Hatay'dan bir mucize haberi daha geldi. 260 saat sonra canlı olarak çıkarılan 10 yaşındaki erkek çocuğu yakınlarını bekleyenlere umut ışığı oldu.
Hatay'da bir mucize daha gerçekleşti! 260. saatte 10 yaşındaki bir çocuğa canlı ulaşıldı

Hatay'da bir mucize daha gerçekleşti! 260. saatte 10 yaşındaki bir çocuğa canlı ulaşıldı: Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremden 11 il etkilendi. Bu illerde birçok vatandaş hayatını kaybederken mucize haberlerde gelmeye devam ediyor. Hatay'da enkaz altında kalan 10 yaşında bir erkek çocuğu depremin 260. saatinde canlı olarak kurtarıldı. Mucize haberleri gelmeye devam ediyor. 258. saatte bir mucize daha gelmişti. Hemen ardından 10 yaşındaki bir çocuğun da hayatının kurtarıldığı haberi duyuldu.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki deprem sonrasında Türkiye'nin 11 ili ağır hasar aldı. Yaşanan deprem ile enkaz altında kalan birçok can için arama kurtarma çalışmaları da devam ediyor. Birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği asrın felaketinde güzel haberlerde gelmeye devam ediyor. Tam 260 saat sonra Hatay'da arama kurtarma çalışmalarının güzel sonuç verdiği haberi geldi. 10 yaşındaki bir erkek çocuğuna canlı bir şeklide ulaşıldı. Kurtarılan çocuk hemen ambulans ile hastaneye sevk edildi. 

HATAY'DA BİR MUCİZE DAHA GERÇEKLEŞTİ

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen deprem sonrasında binlerce vatandaş enkaz altında kaldı. Umutlar tam bitti derken bir mucize haberi de Hatay'dan geldi. Hatay'da enkaz altından sağ olarak çıkarılan 10 yaşındaki erkek çocuğu enkaz başında yakınını bekleyenlere ve tüm Türkiye'ye umut oldu. Tam 260 saat sonra sağ olarak ulaşılan 10 yaşındaki erkek çocuğu ambulans ile hastaneye sevk edildi. 

İlgili Haberler