Atatürk Mahallesi muhtarlığını son düzlükte Ayhan Saman kazandı

Merkez Atatürk Mahallesi muhtarlık seçimleri yapıldı. En yakın rakibini 47 oyla geçen Ayhan Saman, kesin olmayan sonuçlara göre muhtar seçildi.
Atatürk Mahallesi muhtarlığını son düzlükte Ayhan Saman kazandı

Oldukça heyecanlı geçen ve 6 adayın yarıştığı seçimlerde, katılım oldukça düşük oldu. Seçimi 47 oyla kaybeden diğer aday Serkan Yüksek’in sonuçlara itiraz etmeye hazırlandığı öğrenildi.

2019 yerel seçimlerinde 4. kez muhtar seçilen Süleyman Yüksek’in vefatı ile boşalan Atatürk mahallesi Muhtarlığı seçimlerini,  merhum muhtarın yerine vekaleten  bakan aza Ayhan Yüksek kazandı.

Ayhan Saman, Serkan Yüksek, Mehmet Polat, Orhan Çeşmeci, Hanım Şen ve Mustafa Beyaz’ın yarıştığı seçimlerde, sandıktan çıkan 1696 oyla Ayhan Saman oldu.

Merhum Muhtar Süleyman Yüksek’in kardeşi Serkan Yüksek ise 1649 oyda kaldı.

Yaklaşık 23 bin insanın yaşadığı ve 17 bini aşkın seçmeni bulunan Atatürk Mahallesinde seçime katılımın oldukça düşük düzeyde kaldığı öğrenildi.

Seçimi 47 oyla kaybeden Serkan Yüksek’in oyların yeniden sayılması için Merkez İlçe Seçim Kuruluna başvuruda bulunacağı mahallede konuşuluyor.

Seçimi kazanan Ayhan Saman; “Mahallemizin seçimi bitmiştir Destekleyen desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim. Bundan sonra, sen ben yok biz varız. Allah utandırmasın.  Mahalle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler