Vali Funda Kocabıyık’ın Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

İşte Vali Funda Kocabıyık’ın Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
Vali Funda Kocabıyık’ın Jandarma Teşkilatı’nın 182. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Vatanın bölünmez bütünlüğü için ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan Türk Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182. yıl dönümünü kutluyorum.

Türk Jandarma Teşkilatı, milletimizin güvenliği ve huzuru için yüksek bir vazife şuuruyla kahramanca görevlerini sürdürmektedir. Başarılarla dolu mazisi ve köklü geçmişi ile göstermiş oldukları disiplin, cesaret ve çalışkanlık, Türk milletinin gurur kaynağıdır. Kurulduğu günden itibaren hayatın her alanında suç ve suçlulara karşı vermiş oldukları mücadele devletin bekasının korunması için dayanaktır. Bugün de sahip olduğu eğitimli ve donanımlı personelleri ile adalet, hukuk, vatan, millet ve bayrak sevgisi, haklara olan saygısı ile Jandarma Teşkilatı başarılı çalışmalara imza atmakta, güvenliğimizi sağlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan için canlarını feda eden, şehit olan tüm jandarmalarımızı rahmetle yâd ediyor; gazilerimize minnetlerimi sunuyor; görevi başındaki tüm jandarmalarımıza başarılar diliyorum.

KAYNAK/UŞAK VALİLİĞİ

İlgili Haberler