Kent Konseyi Başkanlığı için ilk aday Ahmet Kozak oldu

Temmuz ayında yapılması planlanan Uşak Kent Konseyi Başkanlığı için ilk aday Ahmet Kozak oldu.
Kent Konseyi Başkanlığı için ilk aday Ahmet Kozak oldu

Halen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)Uşak Müfettişi olarak görev yapan Kozak, bu sabah Uşak Kent Konseyi binasında bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına, Uşak Kent Konseyi Başkanı Cemil Cevher ve Işık Mahallesi Muhtarı Yaşar Orel de ev sahibi olarak katıldı.

Kozak yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi Temmuz ayı içerisinde Uşak Kent Konseyi seçimi var. Uşak Kent Konseyi Başkanlığımı açıklamak için bu toplantıyı düzenlemiş bulunuyorum.

Adım Ahmet Kozak, 1968 Eşme İlçesi doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Uşak’ta yaptım. 1989 yılında Afyon ilinde üniversite tahsilimi tamamladıktan sonra Uşak’a döndüm. O tarihten bu yana ilimizde basın, siyaset ve çeşitli hayır kurumlarında gönüllü olarak görevler üstlendim.

Ben niçin Uşak Kent Konseyi başkanlığına aday oldum? Bakın yanımda Eda Hanım var. Aysun Hanım var. İkisi de toplumun iyiliği için çalışıyor. Bende öyle düşündüm. Uşak’ta kaç dernek, spor kulübü ve STK varsa kent konseyi başkanı olarak bunların dertlerini ve sıkıntılarını Sayın Valimize ve Sayın Belediye Başkanımıza ileterek sıkıntılarını çözmeye çalışır ve toplumun en gür sesi olurum” dedi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler