AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul TBMM'ye kaydını yaptırdı

AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul geçtiğimiz günlerde mazbatasını almıştı. Bugün ise TBMM'deki kayıt işlemlerini tamamladı. Ardından rozeti ise eşi takdim etti. 
AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul TBMM'ye kaydını yaptırdı

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından YSK tarafından kesin seçim sonuçlarının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından halk tarafından seçilen milletvekilleri mazbatalarını teslim aldı. Ardından TBMM'ye kayıt işlemlerini gerçekleştirmek için Meclis'e giderek rozetlerini aldılar. İşte detaylar.

AK Parti Uşak Milletvekili seçilen Fahrettin Tuğrul geçtiğimiz günlerde mazbatasını teslim almıştı. Bugün ise TBMM'ye kayıt işlemlerini gerçekleştirdi ve rozetini teslim aldı. TBMM'deki kayıt i şlemlerinin tamamlanmasının ardından ise AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul'a rozeti eşi tarafından takdim edildi. İşte detaylar.

FAHRETTİN TUĞRUL TBMM'YE KAYDINI YAPTIRDI!

AK Parti Uşak Milletvekili seçilen Fahrettin Tuğrul mazbatasını almasının ardından bugün de TBMM'deki kayıt işlemlerini yaptı. Kayıt işlemlerinin gerçekleşmesinin ardından ise eşi Meral Tuğrul tarafından rozeti kendisine takdim edildi. Tuğrul TBMM'ye yapmış olduğu kayıdın ardından ise sosyal medya hesabı üzerinde bir paylaşımda bulundu. Tuğrul sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda ise şu ifadeler yer verdi;

“Gazi Meclis’imize mazbatamızı teslim ederek 28. Dönem Uşak Milletvekili olarak kaydımızı yaptırdık. Rabbim, ülkemize, milletimize ve Uşak’ımıza hayırlı hizmetler yapabilmeyi nasip etsin. Başlasın #TürkiyeYüzyılı” şeklinde ifadeler kullandı.

Uşak ile ilgili son dakika gelişmelerinden ve siyaset ile ilgili güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için Uşak haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler