DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol istifa ettiğini açıkladı!

DEVA Partisi üst düzey bir istifa haberi ile gündeme geldi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı görevinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden açıkladı.
DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol istifa ettiğini açıkladı!

DEVA Partisi'nden bir istifa haberi geldi. Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından DEVA Partisi'nden üst düzey bir istifa haberi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda kamuoyuna istifa ettiğini açıklandı. İşte detaylar. 

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonra ermesiyle birlikte Demokrasi ve Atılım Partisi'nden bir istifa hebaberi geldi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevinde olan Erhan Erol Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı. İşte Erhan Erol tarafından paylaşılan Tweet haberimizin devamında yer alıyor. 

DEVA PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Cumhurbaşkanlı seçimleri 28 Mayıs tarihinde gerçekleşti. Seçimlerin sonuçlanmasının ardından istifa haberleri gelmeye başladı. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı olan Erhan Erol istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile duyrdu. Gerekçe ise belirtmediği gözlerden kaçmadı.

Erhan Erol sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı;  "Gördüğüm lüzum üzerine İstanbul İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Demokrasi adına yapmış olduğum mücadelemde bana yol arkadaşlığı yapan İstanbul'un mavi yeleklilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyuran Eran Erol İstanbul'un mavi yeleklilerine teşekkür ederek gerekçe belirtmeden görmüş olduğu lüzum gereği istifa ettiğini açıkladı. İşte Erhan Erol tarafından yapılan paylaşım. 

Bu tarz güncel haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler