AK Parti'den Uşak Milletvekili seçilen Güneş ve Tuğrul mazbatalarını teslim aldılar

AK Parti'den Uşak Milletvekili seçilen iki isim mazbatalarını teslim aldı.
AK Parti'den Uşak Milletvekili seçilen Güneş ve Tuğrul mazbatalarını teslim aldılar

AK Parti 28. Dönem Milletvekili olarak seçilen Fahrettin Tuğrul ve mazbatalarını teslim aldılar. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ve partilileler Uşak Adliyesi'ne teşrif ettiler.

AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN İSİMLER MAZBATALARINI ALDI

Fahrettin Tuğrul ve İsmail Güneş İl Seçim Kurulu Başkanı İsmail Deniz'den mazbatalarını teslim aldılar. Mazbatalarını alırkan iki isimde konuşma yaptı. İsmail Güneş mazbata alımı sırasında şu ifadeleri kullandı; "Bu seçimlerin sonucunda kazanan Türkiye olmuştur. Buradan kazançlı çıkan 85 milyon olacaktır. İnanıyoruz ki, Türkiye'nin önü açıktır. Türkiye daha da büyüyecektir. Artık seçimler geride kaldı. Bizlere düşen hem ülkemize hem de Uşak'ımıza hizmet etmektir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Uşak Milletvekili olarak seçilen diğer isim ise Fahrettin Tuğrul  oldu. Tuğrul'da Uşak'ı Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve milletvekilliği seçimlerinde destek veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Tuğrul Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcının ilk adımlarının da atıldığını dile getirdi.

Uşak'ta iki milletvekilinin de AK Parti'den seçildiğini söyleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar şu ifadeler ile Güneş ve Tuğrul'un görevlerini hakkıyla yerine getireceklerini söyledi; 

"Bu seçimlerin kazananı demokrasi olmuştur. Bu seçimin kazananı milletimiz olmuştur. Bu seçimin kazananı Türkiye olmuştur. Seçimlerin hem ilimize, hem de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. Mazbata teslimi sırasında İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul partililer ile fotoğraf çektirdi. 

İlgili Haberler