Resmi Gazete'de yayımlandı! 28'nci Dönem Uşak Milletvekili seçim sonuçları

Uşak Milletvekilleri isimleri netleşti. YSK tarafından 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçları Resmi Gazete yayımlandı.
Resmi Gazete'de yayımlandı! 28'nci Dönem Uşak Milletvekili seçim sonuçları

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı. YSK tarafından yayımlanan kesin seçim sonuçları arasında Uşak Millvekillerinin isimleri de yer aldı. Uşak kesin seçim sonuçları haberimizde yer alıyor.

YSK tarafından 14 Mayıs tarihinde yapılan 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Uşak Milletvekili isimleri de böylece netlik kazanmış oldu. Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yer alan kararda genel seçim sonuçları netleşti. Yurt içinde ve yurt dışında kullanılan oylar ile toplamda 64 milyon 145 bin 504 seçmen bulunuyordu. Bu seçmenlerden 55 milyon 835 bin 898'i ise oy kullandı. Bunun ardından milletvekili isimleri ise netleşmiş oldu. 

En güncel Uşak haberleri için www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en gücel siyaset, teknoloji, güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

UŞAK 28.DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI

YSK tarafından yapılan açıklamaya göre kesin seçim sonuçları Resmi Gazete'de de yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan sonuçlara göre ise Uşak'ta da Milletvekili isimler listesi netlik kazanmış oldu. İşte Uşak'taki milletvekili isimleri ve partiler;

  • Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) – 2 Milletvekili
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) – 1 Milletvekili

AK Parti'den 2 milletvekili seçildi. Bu isimler ise şu şekilde; 

  • İsmail Güneş 
  • Fahrettin Tuğrul 

CHP'den 1 milletvekili seçildi;

  • Ali Karaoba – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Uşak ile ilgili güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz. 

İlgili Haberler