AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş TBMM'deki kayıt işlemlerini tamamladı

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş dün mazbatasını teslim almıştı. Bugün ise TBMM'deki kayıt işlemlerini tamamlayarak rozetini teslim aldı.
AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş TBMM'deki kayıt işlemlerini tamamladı

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28.Dönem Milletveki Genel Seçimlerinin bitmesinin ardından Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesin seçim sonuçlarının Resmi Gazete'de yayımlanması ile Milletvekillerinin işlemleri başladı. Daha önce mazbatasını alan AK Parti'den Uşak Milletvekili seçilen Dr. İsmail Güneş Meclis'te kayıt işlemlerini tamamladı. Geçtiğimiz gün 28. Dönem AK Parti Uşak Milletvekili olarak seçilen Dr. İsmali Güneş mazbatasını almıştı.

Bugün ise Güneş TBMM'deki kayıt işlemlerini tamamladı ve ardından rozetini aldı. Meclis'e eşi ve oğlu ile gelen Dr. İsmail Güneş'in Meclis'teki kayıt işlemlerinin ardından almış olduğu rozeti ise eşi taktim etti. 

AK PARTİ UŞAK MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ'İN TBMM KAYIT İŞLEMLERİ SONA ERDİ

28.Dönem AK Parti Uşak Milletvekili olan Dr. İsmail Güneş dün mazbatasını almıştı. Ardından TBMM'deki kayıt işlemlerini ise bugün tamamlayan Güneş Meclis'e eşi ve oğlu ile birlikte katıldı. Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise takdim edilen rozeti ise eşi taktı. AK Parli Uşak Milletvekili İsmail Güneş TBMM'deki kayıt işlemlerinin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş Meclis'te yapmış oludğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; ”Bugün, Uşak'ımızı temsilen 28. Dönem Milletvekili olarak Gazi Meclis’imize kaydımızı yaptırdık. Rabbim Ülkemize, Milletimize ve Uşak’ımıza hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Cenab-ı Allah çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahcup etmesin.” şeklinde konuştu. 

Uşak ile ilgili son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için bu Uşak haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

İlgili Haberler