15 Temmuz şehidi Uşaklı polis kabri başında anıldı

Fetullahcı Terör Örgütü (FETÖ) yanlıları tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde kalkışılan hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Uşaklı Şehit polis Mehmet Çetin kabri başında anıldı.
15 Temmuz şehidi Uşaklı polis kabri başında anıldı

Uşak Valisi Funda Kocabıyık ve protokol mensupları, hain darbe girişiminin 5. Yıl dönümünde Çivril Yolu üzerinde bulunan şehitliği ziyaret etti. Şehit kabirlerine karanfil bırakan Kocabıyık ve protokol üyeleri mezarlarında şehitlerimiz için dua etti.

15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen hain darbe teşebbüsünün 5. yıl dönümü dolayısıyla ilimizde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklere; Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kılıç ve protokol üyeleri katıldı. Düzenlenen programda ilk olarak şehitlik ziyaret edilerek, şehitlere mezarları başında dualar edildi. Şehitlikte edilen duaların ardından Vali Kocabıyık ve beraberindeki heyet Yoncalı Köyüne gidilerek 15 Temmuz Şehidi Mehmet Çetin, mezarı başında andı ve dualar etti.

Daha sonra, şehitlerin ruhuna Yücetepe Camiinde mevlit okundu. Program, şehit ailelerinin ziyareti ile devam etti.

Akşam 20.30 da Tiritoğlu Parkı’nda fotoğraf sergisi ve Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek etkinliklerle Uşak’taki anma programının sona ereceği öğrenildi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler