Acil nakit ihtiyacı olanlar bu haber size! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi şubat ayı faiz oranları güncellendi

Nakit ihtiyacı olan bireyler kamu ve özel bankalara ait kredi faiz oranlarını araştırıyor. Şubat ayı ile birlikte kamu bankalarında ihtiyaç kredisi faiz oranları güncellendi.
Acil nakit ihtiyacı olanlar bu haber size! Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi şubat ayı faiz oranları güncellendi

Şubat ayının gelişi ile birlikte bankaların faiz oranları güncellendi. İhtiyaç kredisi ile acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler kamu ve özel bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Bu kapsamda kamu bankaları olan Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ta ihtiyaç kredisi faiz oranları şubat ayı ile birlikte yenilendi. 

ŞUBAT 2023 BANKALARDA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

2023 Şubat ayı ile birlikte ihtiyaç kredilerine ilişkin kampanyalarını açıklayan bankalar müşterinin dikkatini çekti. Şubat ayı ile birlikte bankaların faiz oranları güncellenirken özel bankalara göre daha uygun faiz seçeneği sunan kamu bankaları müşterinin tercihi olabiliyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'nda ihtiyaç kredileri için birbirinden farklı oranlarla müşterinin ilgisine sunuluyor. Bu doğrultuda Şubat 2023 ihtiyaç kredisi faiz oranları Halkbank ve Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından açıklandı.

ŞUBAT 2023 HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, ihtiyaç kredisinde güncel faiz oranlarını müşterileri ile paylaştı. Halkbankası tarafından paylaşılan bilgilerde bin liradan 10 bin liraya kadar ihtiyaç kredisinin 36 ay vade ile verildiği ve 1,89 oranındaa faiz uygulanacağı bildirildi.

ŞUBAT 2023 VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Vakıfbank'ın müşterilerine duyurduğu bilgilerde kredi faiz oranları belli oldu. Bu kapsamda özel ve kamu bankaları arasında en düşük faizi sunan Vakıfbank, müşterinin en çok ilgisini çeken banka olarak kayıtlaraa geçti. Buna göre Vakıfbank, 3 bin liradan 100 bin liraya kadar tutardaki krediyi 36 ay vade ve 1,55 faiz oranıyla vereceğini duyurdu.

ŞUBAT 2023 ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI

İhtiyaç kredilerinde en düşük faiz oranları merak edilirken kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını paylaştı. Buna göre 25 bin liraya kadar olan kredi tutarının 1,79 faiz oranıyla verildiğini bildirdi. Öte yandan 25 bin liranın üzerindeki krediler için 1,89 oranında faiz uygulnacağı açıklandı.

İlgili Haberler