O rakamlar güncellendi! Ziraat Bankası o işlem için taahhüt yapana 5 bin liraya kadar ödeme yapacak

Emekli promosyonlarının güncellenmesi ile birlikte bankaların verdiği miktarlar merak konusu oldu. Ziraat Bankası'nın mart ayında vereceği promosyon miktarı da belli oldu.
O rakamlar güncellendi! Ziraat Bankası o işlem için taahhüt yapana 5 bin liraya kadar ödeme yapacak

O rakamlar güncellendi! Ziraat Bankası o işlem için taahhüt yapana 5 bin liraya kadar ödeme yapacak - Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasıyla bankaların emekli maaş promosyon ödemeleri merak konusu oldu. EYT'liler banka promosyon miktarlarına dair araştırmalar yaparken bankaların EYT'liler için hazırladığı özel kampanyalar bulunuyor. EYT'liler emeklilik başvurusu onaylananlar maaşlarını almak istedikleri bankayı seçerek promosyon almaya hak kazanacak. 

Bu çerçevede Ziraat Bankası'da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı. Emekli olan ve maaşını Ziraat Bankası aracılığıyla almak isteyen vatandaşlar için ddetayları açıklayan banka, vereceği en yüksek promosyon miktarını da açıkladı. 

TAAHHÜT YAPAN PROMOSYON ALACAK

Maaşını Ziraat Bankası'ndan almak için 3 yıllık taahhüt veren emeklilere  promosyon verilecek. Ziraat Bankası, emeklilerle anlaşma sağlanan 3 yıllık promosyon ödemesi için en düşük 3 bin lira en yükse de 5 bin lira promosyon verecek. Buna göre;

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere;

  • 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
  • 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
  • 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
  • 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere promosyon ödemesi yapılacak.

Detaylar için Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler