Rekor anlaşma için ilk duyuru yapıldı! O kişilerin banka hesabına tam 8 bin lira ödenecek

Bankaların başlattığı promosyon yarışı mart ayında hız kazandı. Maaşlarını anlaşma sağladıkları banka aracılığı ile alan müşteriler için promosyon kampanyaları art arda sıralanırken QNB Finansbank'tan dikkati çeken bir teklif geldi.
Rekor anlaşma için ilk duyuru yapıldı! O kişilerin banka hesabına tam 8 bin lira ödenecek

Rekor anlaşma için ilk duyuru yapıldı! O kişilerin banka hesabına tam 8 bin lira ödenecek - Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) dizenlemesinin yasalaşması ile birlikte emeklilik hakkı elde eden milyonlarca vatandaş alacakları promosyon için de araştırmalarına başladı. Geçtiğimiz senelerde rekor bir promosyon ödemesi alan emeklilerin ardından EYT ile emekli olacak binlerce vatandaş da promosyon fırsatından yararlanmak istiyor. Bu çerçevede banka promosyonları binlerce vatandaşın gündeminde yer alıyor.

BANKA PROMOSYONU FIRSATI DOĞDU

2 milyon 250 bin EYT'linin merak ettiği konular arasında yer alan emekli promosyonlarını kamu ve özel bankalar sağlıyor. Emekli promosyonları yakından takip edilirken emekli olan her vatandaş maaş aldığı banka ile sağladığı taahhüt anlaşması ile banka promosyonu alma hakkını elde ediyor. Alınacak promosyonun miktarı bankadan bankaya değişiklik gösterirken emeklilerin faydalanacağı banka promosyonu 3 yıllık taahhütname karşılığında veriliyor. İlk defa emekli maaşı alacak ya da emekli maaşını farklı bir bankaya taşıyacak olan kişilerin yararlanabileceği emekli promosyonu kapsamında QNB Finansbank'tan da teklif geldi. Bankanın vereceği promosyon miktarları belirlendi.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI

EYT düzenlemesi ile milyonlarca kişi emeklilik hakkı elde ederken, 3600 ek gösterge düzenlemesi ve emekli maaş zamları ile birlikte verilen promosypn miktarlarında artış kaydedildi. Bankaların başlattığı promosyon yarışında yüksek oranlar duyurulmaya başlandı. QNB Finansbank tarafından yapılan duyuruda emekli maaşını taşıyan ya da ilk kez emekli maaşı alacakların QNB Finansbank ile anlaşma sağlamaları halinde 9.200 liraya varan promosyondan yararlanma fırsatı elde edecekleri açıklanırken 8 bin liranın da nakit olarak ödenecekği bildirildi. Buna göre QNB Finansbank, CardFinans emekli kredi kartından yıllık 1.200 lira  indirim olmak üzere toplamda 9.200 liraya varan emeklilik ödülü verecek. Banka ile 3 yıllık taahhüt anlaşması imzalayacak olanlara maaş baremine göre nakit promosyon verilecek. QNB Finansbank'ın vereceği promosyon miktarı ise şöyle;

  • 499 TL’ye kadar maaş alanlar 4.800 TL
  • 500 TL – 7.499 TL arasında maaş alanlar 5.600 TL
  • 500 TL – 9.999 TL arasında maaş alanlar 7.200 TL
  • 1000 TL ve üzerinde maaş alanlar 8.000 TL promosyon ödemesi almaya hak kazanacak.

Banka tarafından verilen promosyon detayları için QNB Finansbak ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Haberler