Ziraat Bankası'ndan ekstra taksit müjdesi verildi! 2 ay ertelemeli artı taksit kampanyasını kaçırmayın

Ziraat Bankası tarafından müşterileri için cazip bir kampanya teklifi duyuruldu. Banka, müşterilerine artı taksit ve erteleme imkanı sunduğunu açıkladı.
Ziraat Bankası'ndan ekstra taksit müjdesi verildi! 2 ay ertelemeli artı taksit kampanyasını kaçırmayın

Ziraat Bankası'ndan ekstra taksit müjdesi verildi! 2 ay ertelemeli artı taksit kampanyasını kaçırmayın - Kamu bankası olan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden çeşitli kampanyalarını müşterileri ile buluşturuyor. Kampanyalarını her ay yenileyen Ziraat Bankası'ndan bu kez Gürgençler mağazasına özel bir teklif geldi. Banka, 'Gürgençler'de +3 Taksit ve 2 Ay Erteleme'' adıyla duyurduğu kampanyaya ilişkin ayrıntıları da açıkladı. 

ZİRAAT BANKASI GÜRGENÇLER KAMPANYASI

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanya teklifinin 25 Mart tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi. 25 Mart 2023 tarihinde sona erecek olan Gürgençler mağzasına özel kampanya hakkında ''Gürgençler'de taksitli işlemlere +3 taksit ve 2 ay erteleme fırsatı!'' ifadelerine yer verilirken ''25 Mart 2023 tarihine kadar Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Gürgençler'de taksitli işlemlerde +3 taksit ve 2 ay erteleme fırsatı sunulacaktır.'' denildi. Ziraat Bankası kampanaynın katılım koşullarını da müşterileri ile paylaştı.

GÜRGENÇLER KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanya katılım koşulları sıralandı. Bankkart ile Gürgençler mağazalarından yapacağınız alışverişlerinizde 2-9 taksit fırsatından yararlanma imkanı sunulurken banka tarafından yapılan açıklamada ise,

  • Kampanya kapsamında taksitli alışverişlerde  artı 3 taksit 2 ay erteleme fırsatı seçmeli olarak kart sahibine sunulacak.
  • Kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine artı taksit talebinde bulunmanız gerekecek.
  • Artı taksit kampanyası sadece Bankkart'ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili üye işyerlerinde  geçerli olacak.
  • Taksit sayısı ile erteleme yapılan ay sayısının toplamı, ilgili sektör için yasal düzenlemeler ile belirlenen azami taksit sayısını aşamayacak.
  • Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterilerimiz faydalanabilecek.

Ziraat Bankası'nın ilgili kampanyası hakkında bilgi almak ve katılım sağlamak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili Haberler