Milyonlarca vatandaş için açıklandı! O kişilerin hesabına ayda bin lira ödeme yapılacak

Bankalar birbirinden çeşitli kampanyalarını müşterileri için duyurmaya devam ediyor. Garanti BBVA da başlattığı emeklilik kampanyası ile adından söz ettirdi. Müşterilerinin hesabına bin liralık ödeme yapacağını açıklayan banka tüm detayları da duyurdu.
Milyonlarca vatandaş için açıklandı! O kişilerin hesabına ayda bin lira ödeme yapılacak

Milyonlarca vatandaş için açıklandı! O kişilerin hesabına ayda bin lira ödeme yapılacak - Emekliler için bankaların çeşitlli promosyon ödemeleri bulunuyor. Bankalar kampanyalarını birbiri ardına sıralarken kampanya yarışında Garanti BBVA öne çıktı. Resmi internet sitesi üzerinden Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) katılımı sağlayan müşterileri için dikkati çeken bir açıklamaya yer veren banka, BES hesabı olanlara destek sağlayacağını bildirdi. 

GARANTİ BBVA BES DESTEĞİ

Granti BBVA tarafından açıklamada, Garanti BBVA Mobil veya İnternet üzerinden ayda bin liraya  BES yaptırarak birikiminize ek bin lira kazanılabileceğine değinildi. Banka tarafından detaylandırılan kampanyada ''Garanti BBVA Mobil veya İnternet’ten dilerseniz ayda 1.000 TL’ye BES yaptırarak birikiminize ek 1.000 TL kazanabilir ya da dilerseniz ayda sadece 100 TL’ye BES yaptırabilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi. Çocuklar ve bireysel olarak açılabielcek BES hesapları için, ''Hem kendinize hem de çocuğunuza BES yaptırarak geleceğinizi şimdiden güvence altına alabilirsiniz.'' denildi. Müşterilerine bin liralık BES deteği sağlayacak olan banka, kampanyanın son katılım tarihini de 31 Mart olarak açıkladı. 

GARANTİ BBVS 1.000 TL BES KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI

Garanti BBVA tarafından duyurulan BES kampanyasına son katılım tarihi 31 Mart olarak belirlenirken detaylar da açıklandı. Buna göre aylık en az bin lira ödemeli DijiBES, Çocuklara DijiBES planı başlatan müşterilerin sözleşmelerine bin liraya ek fayda sağlanacağı bildirildi. Banka, kampanya katılım koşullarını da şu şekilde listeledi;

  • 1.000 TL ve üzeri ödemeli DijiBES veya Çocuklara DijiBES yaptırma işlemi yarıda kalan müşteriler Garanti BBVA Emeklilik İletişim Merkezi üzerinden E-Meklilik planına katılarak bireysel emekliliğini başlatarak kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca kampanyaya katılım, bireysel emeklilik sözleşmesi bazlı yapıalcak.
  • Kampanyadan yararlanmak için bireysel emeklilik sözleşmesinin yürürlükte ve düzenli ödeme statüsünde olması şartı aranacak.
  • Kampanya kapsamında verilecek bin lira ek fayda için devlet katkısı hesaplanmayacak.
  • Kampanya şartlarında Çocuklara DijiBES & DijiBES veya E-MEKLİLİK planı ile düzenlenen ve minimum aylık katkı payı tutarı bin lira olan sözleşmelerde ilk 6 ay boyunca her ay düzenli ödeme geçekleştirilmesi halinde altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 lira ek fayda ödemesi ilgili sözleşmeye ek katkı payı olarak yatırılacak.
  • İkinci altı ay boyunca da minimum katkı payı tutarı ile aylık düzenli ödemenin gerçekleştirilmesi durumunda yine altıncı ayı takip eden ayın sonuna kadar 500 TL ek fayda ödemesi yapılacak.
  • Kampanya tüm şartlarının sağlanması durumunda toplam bin liralık ödeme sözleşmeye ek yapılacak.

Garanti BBVA tarafından duyurulan BES kampanyasına katılım sağlamak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

İlgili Haberler