Doğalgaz faturası ödeyecekler buraya! Garanti Bankası o şartı sağlayanlara yüzde 20 indirim yapıyor

Garanti BBVA tarafından duyurulan bu kampanyadan istenilen şartı sağlayan herkes başvuru yapabilecek ve yüzde 20 indirim ile faturalarını ödeyebileceklerdir.
Doğalgaz faturası ödeyecekler buraya! Garanti Bankası o şartı sağlayanlara yüzde 20 indirim yapıyor

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanyasında Garanti Mobil üzerinden banka müşterisi olanlara doğalgaz fatura ödemelerinde yüzde 20'ye varan indirim yaptığını duyurdu. 15 Mart 2023 tarihinde başlayan bu kampanya için son tarih ise 15 Nisan 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında Garanti BBVA Mobil Bankcılık üzerinden banka müşterisi olan herkes bu kampanyadan yararlanabilecektir. 

Söz konusu tarihler arasında ödeyecekleri doğalgaz faturalarında yüzde 20'sini geri kazanma fırsatına erişecekler. Maksimum kazanacakları tutar 300 TL olarak belirlenmiştir. 

Dünyada yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok hizmete zam yapıldı. Doğalgaz fiyatlarının da artması sonucunda vatandaşların doğalgaz faturaları da yüklü miktarlarda gelmeye devam ediyor. Hal böyle olunca bankalar tarafından sunulan bu kampanyalar vatandaşların dikkatini çekiyor. Garanti BBVA tarafından sunulan doğalgaz faturası kampanyasına göre detaylar bankanın internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. 

GARANTİ BANKASI DOĞALGAZ FATURASI İNDİRİMİ

İlk önce Garanti BBVA Mobil'i indirerek Müşterisi Olmak İstiyorum butonu ile banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ayrıca 15 Mayıs 2023 tarihine kadar da Garanti BBVA Mobil üzerinden vadesiz hesaplardan ya da kredi kartlarından biriyle doğalgaz fatura ödemesi yapmış olma şartı da aranmaktadır. 

Daha sonra Garanti BBVA kartı ile doğalgaz faturasını ödemek için işlem yapan vatandaşlara faturalarının yüzde 20'si kadarı indirilecek. Bu indirim en fazla 300 TL olabilecektir. 15 Mart 2023 tarihi ile 15 Nisan 2023 tarihine kadar olan zaman aralığında Garanti BBVA'nın sunmuş olduğu kampanyadan yararlanmak için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Daha sonra ise yapacak olduğunuz doğalgaz ödemelerinde indirimden yararlanabileceksiniz. 

İlgili Haberler