Maaşını o bankadan alanlar yaşadı! Düşük faizli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek

Maaşını QNB Finansbank'tan alanlar için duyuruldu. Düşük faiz oranları ile 50 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi imkanı sunulacak. Kaçırmayın.
Maaşını o bankadan alanlar yaşadı! Düşük faizli 50 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek

Son zamanlarda dünyada ve ülkede yaşanan bazı olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşların nakit ihtiyacı arttı. İhtiyaçlarını ertelemek istemeyen vatandaşlar ise bankalar tarafından sunulan kredi imkanlarını değerlendirmeye ve araştırmaya başladı. Vatandaşlar ilk önce maaşlarını aldıkları bankaların kendilerine özel sunmuş oldukları kredi imkanlarının olup olmadığını araştırıyor. 

Maaşını QNB Finansbank'tan alan vatandaşlara özel kredi faiz imkanları ile 50 bin TL'ye varan ve 24 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi verilecektir. Peki QNB Finansbank tarafından sunulan bu ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları neler? Faiz oranı ne kadar?  QNB Finansbank'ın maaş müşterilerine sunmuş olduğu kredi detayları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.. 

QNB FİNANSBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

QNB Finansbank internet sitesi üzerinden maaş müşterilerine özel fırsatlar ile sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi avantajlarını duyurdu. Buna göre 1 ve 24 ay arası vade fırsatı sunulmaktadır. 50 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi banka tarafından maaş müşterilerine verilecektir. Ayrıca görüntülü görüşme ile müşterisi olan tüm vatandaşlar QNB Mobil üzerinden ya da qnbfinansbank.com'dan ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabilecektir. Peki banka tarafından sunulan faiz oranı ne kadar? 

QNB Finansbank tarafından sunulan kredi imkanında faiz oranları yukarıdaki tablo aracılığıyla açıklanmıştır. Buna göre 50 bin TL'lik bir ihtiyaç kredisini 24 ay vade imkanı ile çekerseniz yüzde 1,39 faiz oranı imkanı ile kullanabileceksiniz. 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi için ise 36 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Bu durumda faiz oranı ise yüzde 1,74 olacaktır. Bu imkanlar sunulduğunda aylık ödeyeceğiniz taksit tutarı da tabloda belirtilmiştir. 

İlgili Haberler