Yapı Kredi Bankası'nda kuyruk oluşacak! Şartı yerine getirenin hesabına faizsiz 10 bin lira tanımlanacak

Bankalar yenilediği kampanyalarını müşterilerine duyurmaya devam ederken Yapı Kredi'den mart ayının en çok dikkati çeken kampanyası açıklandı. Nakit ihtiyacı olan bireyler için iddialı bir kampanyaya imza atan Yapı Kredi faizsiz 10 bin lira vereceğini duyurdu.
Yapı Kredi Bankası'nda kuyruk oluşacak! Şartı yerine getirenin hesabına faizsiz 10 bin lira tanımlanacak

Yapı Kredi Bankası'nda kuyruk oluşacak! Şartı yerine getirenin hesabına faizsiz 10 bin lira tanımlanacak - Kamu ve özel bankalar arasında kampanya yarışı 2023 yılının başından bu yana hızlandı. Yeni yılda bankların yenilediği kampanyaları vatandaşların dikkatini çekerken mart ayına özel kampanyalarına farklı bir yön veren Yapı Kredi Bankası'ndan 10 bin lira tutarında faizsiz nakit avans duyurusu yapıldı. 

YAPI KREDİ BANKASI'NDAN FAİZSİZ 10 BİN TL FIRSATI 

Yapı Kredi Bankası 31 MArt tarihine kadar geçerli olacağını duyurduğu kampanyaya ilişkin detayları resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Bankanın söz konusu kampanayay ilişkin yaptığı duyuruda ''Yeni müşterilere özel Taksitli Nakit Avans fırsatı!'' ifadeleri yer aldı. Yapı Kredi'nin yeni müşterileri için duyurulan 10 bin liralık faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ''Yapı Kredi Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanın!'' ifadeleri ile sunulurken katılım koşulları da detaylandırıldı. 31 Mart Cuma 2023 tarihinde sona erecek kampanya kapsamında Yapı Kredi Mobil'i indiren müşterilere 10 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans verileceği açıklandı. Resmi internet sitesi üzerinde kolaylıkla Yapı Kredi müşterisi olunması için bir de buton paylaşan banka, ''Kampanyaya katılmak ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredili Ol butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.

YAPI KREDİ 10.000 TL NAKİT AVAS KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

Bankanın resmi internet sitesi üzerine yer alan bilgiler doğrultusunda kampanya katılım koşulları da şu şekilde belirlendi;

  • 31 Mart 2023 tarihine kadar Yapı Kredi’ye ilk defa müşteri olan bireyler kampanyadan faydalanabilecek. Kampanyadan yararlanarak faizsiz 10 bin lira nakit avans fırsatı elde etmek isteyenler Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunacak ve başvurusu onaylanan müşteriler yararlanabilecek.

  • Kampanya ile elde edilecek 10 bin lira tutarındaki nakit avans tanımlamaları müşterinin kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde tamamlancak.
  • Müşteriye kampanya tanımlaması yapıldıktan sonra 15 Nisan 2023 tarihine kadar 10.000 bin lira tutarındaki Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı elde edilecek.
  • Kredi kartı açılışından sonra Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından yalnızca bir kez yaralanmaya imkan tanınacak.
  • Kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 10 bin lira olacak ve 6 aya varan vade için geçerli olarak müşteriye sunulacak.
  • Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Nisan'a kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ya da ATM'ler üzerinden faydalanma hakkı bulunacak.

Yapı Kredi'nin söz konusu 10 bin liralık nakit avans fırsatından yaralanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler