Maaşını o bankadan alanlara ilaç gibi promosyon! Şubat ayında 6 bin TL anında hesabınızda

Milyonlarca emekli 2022 yılında bankaların promosyonlarını takip ederek maaşlarına ek olarak ek ödeme almışlardı. Şubat 2023 promosyon miktarları da belli oldu.
Maaşını o bankadan alanlara ilaç gibi promosyon! Şubat ayında 6 bin TL anında hesabınızda

Maaşını o bankadan alanlara ilaç gibi promosyon! Şubat ayında 6 bin TL anında hesabınızda - Kamu ve özel bankalrın promosyon yarışı 2023 yılı ile birlikte hız kazandı. Bankaların şubat ayı birlikte yenilenen promosyon miktarları ile birlikte vatandaşın da araştırmaları başladı. Özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA da promosyon miktarını yenilerken detaylar da duyuruldu. 

BANKALARDA PROMOSYON YARIŞI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) banka promosyon ödemeleri, EYT düzenlemesi ile emekliliğe hak kazanan 2 milyonun üzerindeki vatandaşların gündeminde yer alıyor. 8 Eylül 1999 öncesi sigorta girişi bulunan ve prim gün sayısını tamamlayanların yararlanacağı düzenleme ile emekli olanlar 3 yıl boyunca bankadan alma taahhüdü vermeleri halinde EYT banka promosyonu alabilecek. Yeni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir banka ile sözleşme yaparak üç yıllık taahhüt süresini başlatabiliyor. EYT emeklileri de aynı şartlarla emekli promosyonu alabilecek. Buna göre bankalar da promosyon mesaisi sona erdi ve emeklilere verilecek promosyon miktarları belli oldu. Bankalar, 7 bin 500 ile 15 bin TL arasında promosyon ödemesi verecek. EYT banka promosyonunda tavan fiyatı 15 bin TL'ye kadar yükselecek. Garanti BBVA Şubat 2023 promosyon miktarını açıkladı. En düşük ve en yüksek promosyon rakamlarını belirleyen banka, detayları resmi internet  sitesi üzerinden duyurdu. 

ŞUBAT 2023 GARANTİ BBVA PROMOSYON MİKTARI

Garanti BBVA’da emekli maaşına verilecek promosyon miktarları belirlendi. Buna göre;

3.500 TL’ye kadar olan emeklilere 3.600 TL,

3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.200 TL,

7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilere 5.400 TL,

10.000 TL ve üstünde olan emeklilere 6.000 TL tutarında nakit promosyon miktarı sunuldu.

Promosyon avantajından 1 – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında gelir veya aylıklarını 3 yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt eden emekli müşteriler yararlanabilecek. 
 

İlgili Haberler