IBAN numarasına 10.000 TL yattı haberiniz yok! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Yapı Kredi duyurdu

IBAN numarası son hanesi 2 4 6 8 0 olanlara duyuruldu. Bankalar hesap numarasına 10 bin TL yatırmaya başladı.
IBAN numarasına 10.000 TL yattı haberiniz yok! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Yapı Kredi duyurdu

IBAN numarasına 10.000 TL yattı haberiniz yok! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Yapı Kredi duyurdu - Bankaların kredi kampanyaları yeniden şekillenirken 4 bankadan hazır kredi limiti müjdesi geldi. 

Banka hesabı olan kişilerin IBAN numarasına otomatik olarak tanımlanan paralar yatırılmaya başlanırken bu tutarlar üzerinden tek bir başvuru ile hemen nakit para çekme fırsatı sunuldu. Kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin IBAN numaraları üzerinden sorgulama yapmaları gerekiyor. 

ZİRAAT BANKASI İNTERNETTEN ANINDA 10.000 TL KREDİ VERİYOR TEK BAŞVURUYA BAKIYOR 

Kamu bankası olmasının yanı sıra Türkiye'nin en büyük bankası olması ile de güven veren Ziraat Bankası hesabı olan kişilere internet üzerinden bankaya gitmeden anında 10 bin TL nakit para çekme fırsatı sunuyor. Bankadan kredi başvuru yapmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası internet şubesi üzerinden hesaplarına giriş yaptıktan sonra krediler bölümünden hazır kredi limitlerini hesaplarına aktarmaları yeterli olacak. 36 ay vadeli 10 bin TL kredi paketinin aylık taksit tutarı 423,69 TL olarak gerçekleşecek. 

YAPI KREDİ BANKASI HAZIR KREDİ LİMİTİ NEDİR, NASIL ÇEKİLİR?

Yapı Kredi Bankası müşterilerinin acil nakit para ihtiyaçları için hazır kredi limiti tanımlanırken hesabına giriş yapan kişiler krediler bölümünden nakit paralarını çekebilecekler. Krediler bölümünden hazır kredi limitini hesabınıza aktarmak için hesabınıza giriş yaptıktan sonra internet şubesi üzerinden hemen paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. 

Hazır kredi limiti tanımlı ise 7 gün 24 saat kesintisiz bir şekilde banka hesabı üzerinden başvuru yapıldığı anda çekilebilmektedir. Kredi sözleşmesini onaylar onaylamaz hemen adınıza tanımlı olan kredi limiti hesaplara aktarılmakta olup Mayıs ayında pek çok bankanın 10.000 TL kredinizi çekebilirsiniz. 

AKBANK 10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

10 bin TL kredi paketinde aylık taksit tutarı Akbank üzerinden kredi çekmek isteyen kişiler için 565,11 TL olarak gerçekleşecek. Kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin Akbank müşterisi olmaları durumunda internetten anında paralarını hesaplarına aktarmalarına izin verilecek. 

İlgili Haberler