Yapı Kredi duyurdu! Şart şurt yok otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim yapılıyor

Yapı Kredi otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim yapıyor. Üstelik herhangi bir şart yok. Yapı Kredi müşterisi olmanız yetiyor.
Yapı Kredi duyurdu! Şart şurt yok otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim yapılıyor

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden duyurdu. Bu kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar Yapı Kredi Mobil'e T.C. Kimlik Numarası ya da kullanıcı kodu ile giriş yaparak kampanyaya dahil olabilirsiniz. Banka müşterileri setur.com.tr ve Setur mobil uygulaması üzerinden yapacakları seçilii otellerdeki rezarvasyonlarda yüzde 10 indirim kazanacaklar. İndirimli otellelrin listesine setur.com.tr üzerinden ulaşabileceksiniz. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

ŞART ŞURT YOK! YÜZDE 10 İNDİRİM KAZAN

31 Aralık tarihine kadar yapılacak olan başvurularda banka müşterilerine otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim yapılacaktır. İndirim kodları Yapı Kredi Mobil'de Kampanyalar bölümüne yüklenecektir. Bu kuponlar 31 Aralık tarihine kadar kullanılabilecektir. Müşteriler kampanya kodlarını 31 Aralık tarihine kadar yapılacak olan konaklamalarda kullanabileceklerdir. 

Ayrıca yapılan rezervasyonlarda otellerin iptal ya da değişiklik şartları geçerli olacaktır. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. 

İNDİRİM KODLARI NASIL KULLANILACAK?

Yapı Kredi tarafından sunulan bu kodlara ulaşmak için yapılması gerekenler ise yine bankanın internet sitesi üzerinden açıklanmıştır. Buna göre indirim kodları Yapı Kredi Mobil'de Kampanyalar bölümünde yer alacaktır. Müşteriler kampanya kodlarını 31 Aralık tarihine kadar kullanabilecektir. Kampanyadan yararlanmak için ise kampanya kodunun setur.com.tr ve Setur mobil uygulamasında ödeme sayfasında indirim kodu alanına girerek kullanabileceksiniz.

Bu tarz indirimlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için bankalar tarafından sunulan indirimleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler