Nakit ihtiyacı olanlar buraya! Akbank 3 ay erteleme fırsatı ile 60 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank internet sitesi üzerinden nakit ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi avantajlarını duyurdu. 3 ay ertelemeli özelliği ile 60 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır.
Nakit ihtiyacı olanlar buraya! Akbank 3 ay erteleme fırsatı ile 60 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Buna göre şimde çek 3 ay sonra ödemeye başla kampanyası ile 60 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği bankanın internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki Akbank ihtiyaç kredisinin faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuzluklardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamların karşısında alım gücü iyiden iyide düşen vatandaşların nakde ihtiyaçlarında artış yaşandı. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladı. Kendi bütçelerine en uygun olan krediyi bulmak için araştırma yapan  vatandaşlar bankaların sundukları kredileri karşılaştırıyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için çeşitli bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisi fırsatlarını ve tüm avantajları araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Akbank internet sitesi üzerinden yayımlanan ihtiyaç kredisi detaylarını araştırdık ve sizlere bu haber içeriğinde sunacağız. İşte tüm detaylar.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Faiz oranları banka tarafından kredi tutarı , kredi vadesi ve müşteri rsik skoruna göre değiştirilebilmektedir. İsterseniz kredinizi işsizlik teminatlı hayat sigortalı, hayat sigortalı ya da sigortasız olarak çekebileceksiniz. Kredi faiz oranlarının sigorta tercihine göre de değişeceği yine banka tarafından açıklanmıştır. 3 ay erteleme özelliği bulunan bu kredi için Akbank Telefon Şubesi'nden ya da Akbank Direkt veya Mobil'den başvuru yapabilirsiniz. 

Erteleme seçeneği de dahil olmak üzere  vade süreleri ise şu şekilde hesaplanmıştır; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay vade sunulmaktadır. 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay vade sunulmaktadır. 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay vade imkanı verilmektedir.

Ayrıca azami kredi vadesi belirlenirken mevzuatta belirlenen sınırlamalar da dikkate alınmaktadır. Müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınacaktır.

ÖRNEK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU

Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisini bankanın internet sitesi üzerinden sunulan kredi hesaplama seçeneği ile hesaplamak da mümkün. Buna göre 60 bin TL ihtiyaç kredisi için aylık faiz oranı yüzde 2,98 olarak belirlenmiştir. Aylık takit tutarı ise 6 bin 291 TL olarak hesaplanmıştır. 

Sizde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak istiyorsanız www.usakgundem.com haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler