Garanti BBVA duyurdu! Yakınını davet et 1000 TL kazan

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden duyurdu. Yakınlarını davet edenlere 1000 TL para hediye verilecek.
Garanti BBVA duyurdu! Yakınını davet et 1000 TL kazan

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Yakınını davet eden vatandaşlara 1000 TL hediye verileceği açıklandı. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar. 

Son zamanlarda dünyada  ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları araştırmaya başladı. Bu tarz kampanyaları kaçırmak istemeyen vatandaşlar kampanyalar ile ilgili haberleri de yakından takip ediyorlar.  

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte Garanti BBVA'nın internet üzerinden duyurdu kampanyasının detayları.  

KAMPANYANIN DETAYLARI 

Garanti BBVA tarafından sunulan kampanya 16 Mayıs tarihinde başlamış olmakla birlikte 31 Mayıs tarihine kadar devam edecektir. Mobil üzerinden müşteri olmak için yakınlarınızı davet ederek hem siz hem de yakınınız 250'eş TL bonus kazanabileceksiniz. Ayrıca her müşteri olan yakınınız için ise 250 TL olmak üzere toplamda 1000 TL'ye kadar bonus kazanabilirsiniz.  

DAVET İŞLEMİ NASIL YAPILIR? 

Davet ettiğiniz yakınınız müşteri olduktan sonra yakınlarını davet ederek yine 1000 TL'ye kadar bonus kazanabilecektir. Kampanya kapsamında davet edilebilecek olan kişiler ise şu şekilde açıklanmıştır; Bonus kredi kartı ya da Paracard sahibi bireysel müşteriler Garanti BBVA'lı olmayan yakınlarını davet edebilirler. Şu adımları izleyerek davet etme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilirler. Ayrıca davet kodu kişiye özeldir.  

Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaşından büyük kişiler davet edilebilir. Davet edilen kişiler ise mobil üzerinden müşteri olmaları gerekmektedir. Daha sonra promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil'deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebileceklerdir. 

İlgili Haberler