Garanti Bankası duyurdu! Bunu yapanın hesabına 1000 TL yatacak

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden mayıs ayına özel kampanyasını duyurdu. Ay sonuna kadar şartları yerine getir 1000 TL kazan.
Garanti Bankası duyurdu! Bunu yapanın hesabına 1000 TL yatacak

Garanti BBVA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Banka internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklamada yakınını bankaya müşteri olması davet edenlere 1000 TL hediye verlieceği duyuruldu. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Bu kampanyalardan faydalanmak isteyen vatandaşlar kampanyaların şartlarını merak ediyor.

Bizde  Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan bu tarz kampanyaları takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Garanti BBVA tarafından sunulan kampanyanın şartları nelerdir?  İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

GARANTİ BANKASI 1000 TL KAMPANYASI

Banka 16 Mayıs tarihinde duyurmuş olduğu kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar yakınlarınızı Mobil'den banka müşterisi olmaya davet ederek hem siz hem de davet etmiş olduğunuz kişi 250'şer TL Bonus kazanın. Her müşteri olan yakınınız için ise 250 TL olmak üzere toplamda 1000 TL bonus kazanma hakkını bulunmaktadır. 

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi bireysel müşteriler Garanti BBVA'lı olmaya yakınlarını davet etme hakkına sahiptirler. Bunun için ise şu adımlar uygulanmaktadır;

“Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et”

Garanti BBVA müşterisi  olmayan 18 yaş ve üzeri herkes davet edilebilir. Davet eden kişiler mobil üzerinden müşteri olduktan sonra promosyon kodunu Garanti BBVA Mobil'deki “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilirleceklerdir. 

Bu tarz kampanyalardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler