Bankkartı olan herkese duyurulur! Ziraat Bankası o harcamalarda 3000 TL hediye verilecek

Ziraat Bankası o harcamalarda 3000 TL'ye varan Bankkart Lira hediye ediyor. İşte şartlar.
Bankkartı olan herkese duyurulur! Ziraat Bankası o harcamalarda 3000 TL hediye verilecek

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre kampanya 20 Mayıs tarihinde başlamış olmakla birlikte son başvuru tarihi ise 30 Haziran tarihi olarak belirlenmiştir. Peki kampanyanın detayları nelerdir? 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar harcadıkça kazan kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. 

Ziraat Bankası tarafından sunulan yeni kampanyaya göre ise Bankkart'ı olan herkes yararlanabilecek. Bu kampanya kapsamında 3000 TL'ye varan Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacak. Peki kampanyanın detayları neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte bu soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI

Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği bulunan bir kartınız ile Kappatur'dan tek seferde yapılacak olan 10 bin TL' ile 14 bin 999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlerde 1000 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunulacaktır. 15 bin TL ile 29 bin 999 TL arasında yapılan harcamalarda ise 1500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı tanınacak. 30 bin TL ve üzeri harcamalarda ise 3000 TL Bankkart Lira kazanılacaktır. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanya 20 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasınnda geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesinden veya SMS ile katılabilirsiniz. SMS ile katılım sağlayacak olanlar için Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefonunuzdan KAPPATUR yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlayabileceksiniz. 

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar ise 8 Temmuz tarihinde kartlarınıza yüklenecektir. 24 Temmuz tarihinde ise kullanılmayan Bankkart Liralar geri alınacaktır. Bu kampanya kapsamında en fazla 3000 TL Bankkart Lira kazanma şansı bulunmaktadır. 

İlgili Haberler