Akbank İş Bankası Garanti BBVA Halkbank taşıt kredisi faiz oranları güncellendi

Kredi çekerek araba sahibi olmak istiyorum diyenlere bankalar araç kredisi faiz oranları rakamlarını değiştirdi. İşte yeni rakamlar...
Akbank İş Bankası Garanti BBVA Halkbank taşıt kredisi faiz oranları güncellendi

Akbank İş Bankası Garanti BBVA Halkbank taşıt kredisi faiz oranları güncellendi - Hem sıfır hem de 2.el araç fiyatları cepleri yakmaya devam ederken vatandaşın kredi ihtiyacı daha da artmıştı. 

Mayıs ayının ilk büyük faiz güncellemesi gelirken araç kredisi faiz oranları da yapılan güncellemeden payını aldı. Bankaların araç kredisi faiz oranları değişirken en uygun kredi veren bankalar da belirlendi. 

EN UYGUN TAŞIT KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ, EN UCUZ KREDİ HANGİ BANKADA?

Bankaların araç kredisi faiz oranlarında beklenen Mayıs güncellemesi gelirken en uygun kredi veren banka yüzde 1,59 faiz oranı ile kredi veren Halkbank oldu. Halkbank tarafından yapılan açıklamada "Hayalindeki arabayı almak için nakite ihtiyacı olan müşterilerimizin yanında olan araç kredimizdir.

Dilerseniz artan taksitli veya azalan taksitli ödeme planı seçenekleriyle kredi taksitlerinizi gelirinize uygun olarak belirleyebilir veya ilk taksitinizi 2 ay erteleyebilirsiniz" diyerek ilk taksit ödemesi için 2 ay öteleme imkanı sunulacağı ifade edildi. 

Akbank taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,15 olarak açıklanırken İş Bankası üzerinden kredi çekerek araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak ise kredi faiz oranı yüzde 2,05 olarak uygulanıyor. Garanti BBVA araç kredisi paketinde uygulanan araç kredisi faiz oranı ise yüzde 2,24 olarak ilan edildi. En uygun taşıt kredisi veren devlet bankası yüzde 1,59 faiz oranı ile Halkbank olurken en ucuz taşıt kredisi veren özel banka ise yüzde 2,05 oranı ile İş Bankası oldu. 

İlgili Haberler